Food & Drinks,  Hotspots

The Perfect gift scoren met Bacardí Reserva Ocho rum

Sinds dit weekend heeft Bacardi een pop-up geopend aan de Schrijnwerkersstraat 12 in Antwerpen. Speciaal aan deze pop-up is dat er maar één merk te koop zal worden aangeboden, namelijk de Bacardí Reserva Ocho rum

Bacardí Reserva Ocho is een authentieke, donkere degustatierum die is samengesteld uit oude rums die op eiken vaten gerijpt zijn. Alle gebruikte rums in de blend zijn minstens 8 jaar oud met als resultaat een complex eindproduct met een rijke, volle smaak. Het perfecte geschenk kortom en dus ideaal om te geven of te krijgen met het eindejaar.

Van 8 tot 31 december kan u er terecht voor een Reserva Ocho geschenkverpakking in de vorm van een houten kistje voorzien van een – speciaal voor de gelegenheid gecreëerd – werk van KAMAGURKA met daarin een fles Bacardí Reserva Ocho, twee glazen, twee ijsbal-vormen en een boekje met cocktailrecepten van 8 vooraanstaande Belgische bartenders. Hierbij krijgt de koper nog is een voucher om samen met een +1 in één van de zaken van de Belgische bartenders een cocktail te gaan drinken.

Diezelfde bartenders vormden overigens ook de inspiratie voor de 8 verschillende werken die Kamagurka maakte ter opsmuk van de beperkte editie houten kistjes. Kamagurka zal trouwens ook aanwezig zijn in de pop-up op 22 december tussen 14u en 16u om de boxen te signeren!

De Pop-up is dus niet enkel een shop maar een totale experience waar je zelf kan proeven en de verschillende ingrediënten van de Bacardi Reserva Ocho rum kan leren kennen. Na je aankoop krijg je nog toegang (na 13u) tot de achterliggende speakeasy bar waar 1 van de 8 bartenders je een degustatie zal aanbieden!

Niet onbelangrijk is de prijs en toen ik deze hoorde dan was ik echt verwonderd. Het totale pakketje: de geschenkverpakking, de voucher voor achteraf en toegang tot de speakeasy bar kan je verkrijgen voor 35€ per limited edition kistje!

De bonvivants onder ons haasten zich maar beter naar de Schrijnwerkersstraat 12, Antwerpen want er zijn maar 800 kistjes beschikbaar!

 

De Bacardí Reserva Ocho Pop-up is 7 op 7 geopend tot 31 december van 10 tot 18u!

Cheers!

15 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *