Food & Drinks

een zoet nieuw jaar tegemoet met Jules Destrooper

In 1886 startte Jules Destrooper (handelaar in koloniale goederen) met het bakken van Amandelbrood om zijn klanten te bedanken voor hun afname. Het koekje viel zo goed in de smaak dat hij besloot om zich volledig te focussen op het bakken en verkopen van Amandelbrood. Een succes want vier jaren later bracht Jules Destrooper een tweede koekje op de markt. Dat werd zijn recept van Natuurboterwafels of ook wel “Lukken” genoemd. De “Lukken” werden oorspronkelijk gebakken door West-Vlaamse huisvrouwen op een wafelijzer boven een heet vuur. Vooral rond nieuwjaar waren deze razend populair omdat deze dan aan familie en vrienden geschonken werden om elkaar gelukt te wensen. Vandaar de volksnaam “Lukken”. Ondertussen leeft de traditie van het schenken van “Lukken” nog steeds en maakte ook de wereld kennis met de Natuurboterwafels van Jules Destrooper. Het gamma bleef door de jaren heen dan ook verder groeien. Daarbij zitten de klassiekers als Jules Destrooper Amandelflorentines, Vitruoso, Parijse Wafels en nog zoveel meer lekkers.

Speciaal voor het eindejaar werden enkel van deze klassiekers verzameld en in een feestelijk jasje gestoken, ideaal om te schenken aan de BonVivants onder de familie en vrienden of jezelf te verwennen tijdens de feestdagen. Voor deze feestdagen steekt Jules Destrooper vier onweerstaanbare koekjes combinaties in een feestelijk jasje: Jules’ Originals – Jules’ Florentines – Jules’ Selections en Jules’ Finest. Deze zijn te verkrijgen in een stijlvolle blauwe verpakking wat maakt dat ze uitermate geschikt zijn als cadeau tijdens de feestdagen!

Men beste BonVivants maak er een smaakvol en zalig eindejaar van!

19 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *