Travel

WIN | Sodastream gaat een bruisende samenwerking aan met PepsiCo

Dit is het weer waar we allemaal naar snakten! Heerlijke zonovergoten dagen waar het heerlijk buiten te vertoeven is. Het is precies of het zo moest zijn want net nu lanceerde Sodastream hun samenwerking met de PepsiCo groep. Het assortiment varieert van de klassiekers Pepsi, Pepsi Max, Mirinda en Mirinda free tot 7UP en 7UP Free (zonder suiker). Het is voor het eerst dat je de PepsiCo-frisdranken thuis zelf kan bereiden. Gewoon kraantjeswater bruisend maken met een SodaStream-bruiswatertoestel, een smaakje aan toevoegen en de frisdrank naar keuze is in enkele seconden klaar!

Zeker nu er zomerse temperaturen heersen is het super fijn om in een handomdraai jouw verkoeling klaar te hebben staan. Maar ook bij de volgende filmavond of bij een gezellig samenzijn met vrienden of een zomerfeest in de tuin, kortom de geschikte verkoeling bij elke gelegenheid. Elke smaak is ook verkrijgbaar in een suikervrije variant.

Goed voor het milieu

De SodaStream PepsiCo-smaken zorgen niet enkel voor gebruiksgemak (het gesleep met flessen is nu overbodig geworden) maar ze helpen ook het milieu! Uit 1 flesje PepsiCo smaak kan je maar liefst 9 liter frisdrank maken, wat ongeveer overeenkomt met een een sixpack van 1,5liter flessen. Dankzij deze herbruikbare flessen van Sodastream worden dus duizenden plastic wegwerpflessen bespaard!

De nieuwe smaken zijn te verkrijgen in Colruyt, Delhaize en Carrefour!


WIN WIN WIN!!!! 

Omdat Sodastream blij is met deze lancering en ik zo blij met mijn favoriete PEPSI MAX die nu heel makkelijk thuis te maken is mag ik zo een sodastream toestel weggeven! 

Wat moet je hiervoor doen? 

Vul onderstaand contactformulier in en deel deze blog openbaar met je vrienden op facebook en zet er de hashtag bij #BLOGVIVANT zo kan ik al jullie shares snel terug vinden. Schrijf je ook nog in op de nieuwsbrief en dan doe ik je kansen X2 

 Deelnemen kan tot 15/06/2021

Deze wedstrijd is gesloten!

Gewonnen door Roel De Scheemaecker! Proficiat! 

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *