Travel

Scoren op het EK doen we nu al met Leonidas!

Eindelijk is het moment daar om terug onze voetbalshirts en kleurrijke vlaggen boven te halen! Het EK voetbal staat voor de deur en daarom haalt Leonidas alles uit de kast. Of je nu een voetbalfan bent of niet, Leonidas beloont alle supporters en BonVivants met lekkere voetballetjes. Vanaf nu tot en met 11 juli ontdekken voetbal- en chocoladeliefhebbers maar liefst zeven voetballetjes in hun Leonidas-winkel of op de onlineshop. Zeven recepten waarmee de chocoladekampioen zeker zal scoren bij zijn klanten!

De zeven smaken zijn:

De gele voetbal: Melkchocolade, gezouten karamel

De rode voetbal: Melkchocolade, hazelnotenpasta

De blauwe voetbal: Melkchocolade en knisperende praliné

De groene voetbal: Melkchocolade, praliné biscuit

De zwarte voetbal: Pure chocolade met praliné

De witte voetbal: Witte chocolade met gepofte rijst

De zilveren voetbal: Melkchocolade met zure kersen (verrassend lekker!)

 

De leukste manier om de chocoladeballetjes in diverse kleuren en smaken mee naar huis te nemen is in de grote plexi voetbaldoos. Met de vakjes van die doos kan je gemakkelijk zelf de vlaggen van je favoriete ploegen vormen. Zet de doos in het midden van de salontafel en kies samen met je vrienden en familie je lievelingssmaken uit op de tonen van de vuvuzela … En nu maar hopen dat de beste wint! België dus!

Binnenkort is het vaderdag! Met deze lekkernij scoor je gegarandeerd! 

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *