Food & Drinks

Twee nieuwe varianten ontdekt bij Jules Destrooper

Het laatste jaar horen we het niet graag dat er varianten opduiken, tenzij het in onze favoriete koekjes fabriek is van Jules Destrooper!

Bij de Belgische Biscuiterie Jules Destrooper bakken ze sinds 1886 met veel passie de lekkerste koekjes met 100% natuurlijke ingrediënten. Het Amandelbrood kwam er als eerste uit de oven en vier jaar later zat de eerste Natuurboterwafel tussen het wafelijzer. Ondertussen veroverden ze het hart van vele koekskesloerders over de hele wereld.

De koekskesloerders kunnen zich nu ook verlekkeren op 2 varianten waar de meest iconische koekjes worden voorzien van een laagje pure Belgische chocolade!

De natuurboterwafel van Jules Destrooper wordt al 131 jaar lang gebakken volgens hetzelfde familierecept, met pure boter, Tiense suiker, verse scharreleieren en bloem. Die klassieker krijgt nu een versie waarbij het koekje wordt voorzien van een Drizzle van pure Belgische chocolade.

Het Amandelbrood van Jules Destrooper is een delicaat koekje gemaakt met pure boter, Belgische kandijsuiker en zachte Valencia amandelen. In deze nieuwe variant wordt er een toets van sinaasappel vermengd in het deeg en krijgt het koekje, eens het uit de oven rolt, aan 1 kant een laagje Belgische pure chocolade. Dit zorgt voor een heel nieuw smaakkarakter!

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *