Food & Drinks

Boeklancering: Wild Cooking

Maandag 11 oktober was het zover, we vierden de launch van het nieuwe kookboek Wild Cooking. Wild Cooking is het kindje van Frank Fol & Ilse De Vis.

Frank Fol oftwel The Vegetables Chef, al dertig jaar trendsetter en actief rond groenten en fruit en Ilse De Vis, creëert de mooiste keramiek, presenteert op Kanaal Z en hebben samen een culinair tv-programma Z-Mastercooks. De combinatie van beiden hun passie bracht hen tot het prachtige Wild cooking kookboek.

Een kookboek zonder beelden zou niet hetzelfde zijn en daarom deden ze beroep voor de prachtige foto’s op Wim Demessemaekers oftwel the Soul Food Photographer. Zijn liefde voor duurzaam omgaan met voeding zorgde er dan ook voor dat Ilse, frank en Wim een gouden trio vormen en dat kan straalt het boek ook uit, passie voor duurzaamheid en passie voor food want food is life

Het boek is opgedeeld in de 4 seizoenen, inspiratie voor ontbijt, lunch of dinner en uiteraard is een menu niets zonder dessert. Naast de vele recepten met prachtige illustraties, kan je er ook heel veel tips terugvinden voor je gezondheid op te krikken, maar ook rand informatie over de producten die worden gebruikt in de gerechten.

Kortom is Wild Cooking een verrassend boek met eenvoudige gerechten!

Wild Cooking 

Online te bestellen bij Lannoo.be

of check de website bij welke boekhandel je Wild Cooking Kan terug vinden.

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *