Food & Drinks

Hydrateren met de nieuwe Bio Soda Mixen van Sodastream

Warme zomerdagen achter de rug en nog meer warme temperaturen komen onze weg op! Dat is genieten voor de ene, voor de andere een echte hel. Wat voor type je bent maakt niet uit, we moeten ons op deze dagen extra hydrateren. Uitdroging is een reële bedreiging voor ons lichaam, want ongeveer 60 procent van ons lichaam bestaat uit water.

Jullie weten al lang dat SodaStream en ik 2 handen op 1 buik zijn. Ik vind dat echt een top product. dankzij SodaStream is het gemakkelijk om voldoende te drinken. Dankzij de handige bruiswatertoestellen met hervulbare fles, de draagbare drinkfles My Only Bottle voor onderweg, én de nieuwe BÍOsmaken voor gezonde zelfbereide frisdranken, is hydratatie een koud kunstje. Want na veel water drinken heb je soms echt wel is nood aan een ander smaakje! Blij dat de BIO mixen hierbij dan ook een leuke afwisseling zijn in het hydratatie proces!

Uit eerder onderzoek blijkt dat wie een SodaStream-bruiswatertoestel in huis heeft – zoals ART, DUO of Terra – vanzelf meer water drinkt: gemiddeld meer dan 50% méér water per dag. Ongeveer 80% van de huishoudens geeft aan de waterconsumptie te zien stijgen na aankoop van een SodaStream-bruiswatertoestel. En bovendien volgen SodaStream-gebruikers vaker een gezonde levensstijl. Ruim 60% doet meer aan sport en lichaamsbeweging, en 50 tot 60% kiest voor betere eetgewoonten.

SodaStreamBIO voor natuurlijke en gezonde bruisende dranken

Met de nieuwe duurzame en biologische SodaStreamBÍO-smaken (Zwart Bes, Frisse Appel, Sinaasappel en Klassieke Limonade) bereid je moeiteloos bruisende biodrankjes. Gewoon kraantjeswater doen bruisen met een bruiswatertoestel en de herbruikbare flessen van SodaStream, vervolgens het BÍO-smaakje naar keuze toevoegen, en klaar! De fruitsmaken zijn samengesteld uit enkel biologische ingrediënten, zijn 100% plantaardig, en bevatten minstens 50% minder suiker dan traditionele frisdranken. De glazen fles bestaat voor minstens 75% uit gerecycleerd glas.

Leuke recepten voor mocktails & cocktails kan je op de sodastream website terug vinden.

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

* Ik kreeg van Sodastream producten toegestuurd om vrijblijvend te testen. Ik deelde dan ook heel graag deze nieuwe producten met jullie omdat ik oprecht fan ben van het product en niet omdat ze #gekregen zijn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *