Food & Drinks

Kookboek | De Thaise keuken van Boo Raan

Je kent het wel, je gaat naar een Thais restaurant en eet daar waanzig lekkere gerechten en dan wil je dat thuis maken en dan weet je niet goed hoe je die lekkere Thaise smaken aan jouw gerecht kan geven. Daar heeft Dokkoon Kapueak een oplossing voor want naast haar restaurant Boo Raan dat in 2018 werd gekroond tot Aziaat van het jaar door Gault&Millau en ondertussen vorig jaar een Michelinster kreeg brengt ze nu een kookboek uit. Een boek die als ideale handleiding is om eindelijk die Thaise gerechten klaar te maken zoals het moet. De juiste bereidingswijze en het selecteren van de juiste en goede ingrediënten.

Het boek bevast meer dan 60 recepten. Van mijn all time favoriet Pad Thai tot pittige Krapaw, tom yam khung tot zelf een authentieke Thaise barbecue! Wanneer ik het kookboek doorblader heb je naast de gerechten ook prachtige foto’s, foto’s en tekst die je doen verlangen naar een reis naar Thailand. Ik was er in 2013 zelf op onze huwelijksreis. Het land had ons op een manier betoverd en wouden nog is terug gaan maar de drukke werkschema’s, het lange reizen maakten het niet mogelijk om nog is een paar weken weg te gaan! Jammer besef ik nu als ik dit boek doorblader! Maar gelukkig kunnen we met “De Thaise keuken van Boo Raan” Thailand naar ons thuis brengen en ons nostalgisch laten terug denken aan een fantastische huwelijksreis!

Het kookboek is dus het ideale cadeau voor de Thailandlover of de fan van de Aziatische keuken. Lekker eten, veel informatie om je productkennis te verruimen, en prachtige foto’s van Thailand! Deze drie factoren zorgen ervoor dat het boek voor mij een grote aanrader is!

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *