Food & Drinks

Met MyMuesli aftellen naar Kerst

Kerst komt steeds dichterbij! Wij zijn fan en hebben onze boom al 2 weken staan (oops) maar kijken ook uit naar het moment om samen met familie te genieten van een gezellige tijd! In de aanloop naar Kerst kan je nu overal kalenders vinden die het aftellen naar Kerst nog leuker maken. We hoeven dus niet meer te wachten op pakjes tot op Kerstdag! Nee vanaf 1 december openen we gewoon elke dag een cadeautje tot aan Kerst!

Een heel leuke fancy kalender met 24 deurtjes waar je je kan laten verrassen door unieke muesli’s, romige porridges, aromatische thee en zachte nut butter balls en…. op kerstavond beloven ze een extra verrassing in de kalender! Terwijl je van je kalender geniet, ben je helemaal nog eens verantwoord bezig: alles in deze kalender is gemaakt van 100% plantaardige producten.

Wanneer je via mijn link MYMUESLI langs gaat krijg je bij aankoop van min. €10 , gratis het Kerst Mini’s. Perfect om al in de kerstsfeer te komen. Deze actie is geldig tot 24 december.

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *