Food & Drinks,  Hotspots

150 Bars you need to visit before you die!

150 Bars is een boek dat alle beste bar-hotspots ter wereld samen brengt in één boek. Zie het als het ware een echte bucketchallenge om deze bars doorheen je leven te bezoeken!

 

Jurgen Lijcops, Sommelier, Cocktailkenner en eigenaar van Bar Burbure op het Antwerpse zuid reist constant de wereld rond op zoek naar nieuwe smaken en invloeden. Deze ervaring gebruikte hij om een boek samen te stellen om de reizigers te helpen bij hun zoektocht naar de leukste plek in de stad. Je kan dan vlot de geschiedenis, de specialiteiten of de must-drinks van de bar terug vinden in het boek, aangevuld met uitnodigende foto’s die de sfeer van de bar weergeven. Dikwijls wanneer we in een grote stad zijn is het moeilijk om een leuk pareltje te ontdekken want het internet staat er vol van daarom zie ik 150 BARS  als de perfecte reisgids voor de BonVivant!

 

Niet onmiddellijk reisplannen? Geen probleem. Doorheen het boek vind je 18 recepten om de lekkerste cocktails thuis te maken!

Jurgen Lijcops presenteerde met fierheid zijn boek in zijn Bar Burbure, die in 2016 nog is uitgeroepen tot Best Bar Concept. Jurgen werd al tweemaal geselecteerd als beste sommelier van België en werd door Gault&Millau al uitgeroepen tot beste gastheer van België.
Achter een groot man staat een goed team en die beloonde Lijcops dan ook met de eerste exemplaren te overhandigen en hen op die manier in de bloemetjes te zetten!

Het boek – 150 Bars you need to visit before you die – is in de betere boekhandel te vinden en in verschillende webshops voor een scherpe prijs!

 

Wanneer je aan het reizen gaat, zoek je dan ook altijd naar de leukste plekjes? Wat vinden jullie van het concept van het boek?

Laat me weten in een berichtje hieronder 🙂

 

 

14 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *