Food & Drinks

E-OH, het vernieuwde espressotoestel van Rombouts

Het Belgische koffiemerk Rombouts presenteert dit eindejaar een nieuw model van zijn E-OH. Het vernieuwde espressotoestel, ontworpen en gefabriceerd door Koffie Rombouts zelf, is nog compacter en robuuster. De nieuwe E-OH is beschikbaar in zwarte, witte en zilvergrijze uitvoering en is nu te koop. Ideaal om tijdens de feestdagen een perfecte espresso te serveren aan je gasten, of leuk om te geven als kerstgeschenk! Neemt bijzonder weinig plaats in op het keukenaanrecht en heeft een elegant design!

Met een E-OH van de nieuwe generatie is een espresso of lungo bereiden kinderspel. Het maakt gebruik van een eenvoudig en efficiënt systeem met espressodosissen. Het toestel is voorzien van een makkelijk te plaatsen transparant waterreservoir. Om een kopje koffie te zetten, breng je gewoon een espressopod van Rombouts bovenaan in, en druk je de chromen hendel naar beneden. Je bepaalt de grootte van de koffie en enkele seconden later is je kopje klaar! Het toestel is geruisloos en stopt vanzelf. De gebruikte pods vallen automatisch in het afvalbakje.

100% natuurlijk

100% natuurlijke pods : Het toestel werkt uitsluitend met de 100% natuurlijke espressopods van Rombouts. De pods bevatten geen aluminium of plastic, en de koffie is langzaam gebrand voor een maximum aan aroma’s. De Rombouts-pods zijn in verschillende varianten beschikbaar in de supermarkt of op Rombouts. De E-OH is zeer energiezuinig en elk onderdeel van het toestel is recycleerbaar.

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven volg dan zeker ook onze socials. Het is altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *