Food & Drinks

[GiveAway] De hittegolf tegemoet met Sodastream Spirit One Touch

Puffen, zweten maar oh zo hard aan het genieten van de heetste zomer die ik me tot nu toe kan herrineren! Hydrateren is dan ook één van de belangrijkste zaken waaraan een mens moet denken!

Als jullie deze blog al een tijdje volgen weten jullie dat ik regelmatig al is iets gepost heb over Sodastream! Ik voel me als het ware zelf een klein beetje Brandambassador! Ik maakte in het verleden al met mijn Sodastream apparaat Mocktails, Cocktails of gewoon limonades! Het is gewoon fijn dat één apparaat multifunctioneel inzetbaar is. Het bespaard je een hoop trek en sleur werk in de winkel aan de pakketten waters of limonades. Maar het bespaard je zeker ook een hoop afval en vooral plastiek afval. We worden er sinds “mei plastic vrij” bewuster dat we echt de plastiek berg moeten verminderen. Zo zie je veel mensen echt ecologischer in de winkels door herbruikbare (stoffen)tassen te gebruiken, waarom gaan we dan ook niet de verpakking weren. Je kan eindeloos bruisend water maken zonder afval, je kan met 1 flesje voor limonades maar liefst 7-9 liter frisdrank maken afhankelijk hoeveel je naar jouw smaak toevoegt. Alleen maar voordelen dus…

New Sodastream toys 

Er is ook heel wat nieuws in Sodastream land! Zo brachten ze een nieuw toestel uit de Sodastream Spirit One Touch. Dit is een elektrisch Sodastream apparaat waar je met een druk op de knop kan kiezen of je licht, medium of sterk bruisend water kan maken. Dus aanpasbaar naar ieders wensen! Geleverd met een herbruikbare pet fles! Naast het gebruiksgemak heeft deze sodastream net zoals alle andere toestellen een elegant design!

 

Partytime

Ook nieuw zijn de Mocktails! Geen receptjes meer gaan volgen maar met één druk op de knop van water naar een Italian Spritz, Pink Mojito of een Pina Colada! Wie heeft gezegd dat water drinken saai is? Op de koop toe zijn deze drankjes laag in Kcal aantal… Zonder schuldgevoel genieten dus!

On-The-Go

Het is warm en dan drinkt iedereen wat meer dan gewoonlijk en om niet met drie drinkflessen naar je werk te gaan hebben ze nu ook keihandige kleine flesjes op de markt gebracht die je gewoon makkelijk in je tas stopt. Wanneer je jouw drinkfles op het werk bijvult aan het waterapparaat dan kan je keihandig een paar druppeltjes oftewel Sodastream drops toevoegen aan je fles om een heerlijke suikervrije en natuurlijke fruittoets aan je water toe te voegen.  Je kan ze vinden in drie smaken: Framboos, Appelsien, of limoensmaak. (met klein flesje van 40ml maak je tot wel 20 liter drank)

 

 

GIVEAWAY

 

Ook zin gekregen om zo een multifunctioneel toestel in huis te hebben? Je kan dit gewoon kopen in deze winkels of gewoon eentje winnen op mijn instagrampage!

Ga naar instagram:

volg @stefaandewinter

volg @sodastreambe

laat een berichtje na op de Sodastream Give Away foto op mijn feed zodat ik zeker weet dat je meedoet 🙂

optioneel: als je een persoon tagged die ook de vorige stappen onderneemt dan gaat jouw naam per persoon die dit gedaan heeft extra in het potje dus je kan eindeloos kansen creëren door mensen op de hoogte te brengen van deze actie. 

Deze actie loopt van vrijdag 3/08/2018 16uur tot 5/08/2018 16uur.  In de loop van zondag avond komt er een live trekking op de facebookpage!

Véél succes en don’t forget… stay Sodastream hydratated! 😉

 

Gaan jullie deelnemen aan deze GiveAway? Wat vinden jullie van de drie nieuwe Mocktail smaken? Wat is jouw favoriete smaak? Ben je ook met het milieu bezig?

Laat het hieronder weten in een berichtje!  🙂

 

 

29 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *