Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant hotspot: Zero53

Ontbijten. De dagelijkse maaltijd waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen. En dat heeft Zero53 in Aalst maar al te goed begrepen. Deze hotspot biedt echt voor ieder wat wils. Of je nu helemaal wild wordt van American pancakes of toch liever voor een gezonde portie granola gaat. Maar ook een ‘klassiek ontbijt’ – lees: dit eet je nòòit helemaal op – behoort tot de mogelijkheden. Wie hier langs loopt, wil ongetwijfeld een pitstop maken. Maar pas op: Zero53 is enorm geliefd en als je zeker wil zijn van een plaatsje in deze unieke setting, boek je maar beter op voorhand je tafel.

Maandelijks kan je er ook terecht voor een zondagsbrunch met verschillende thema’s. Dat betekent: smullen van 10 uur tot 13 uur. Wat wil een mens nog meer? Moeder- en vaderdag zijn de klassiekers, maar voor de dames onder ons die een avondje uit met de vriendinnen letterlijk willen verderzetten tot in de vroege uurtjes is er de ‘Ladies only’-brunch. Je krijgt een tafel vol lekkers voorgeschoteld en geloof me: alles opeten is een serieuze opgave, maar het ziet er allemaal zo heerlijk uit dat je steeds plek vindt voor dat ‘laatste hapje’.

 


‘Een unieke setting’ schreef ik al eerder. Maar het originele interieur is veel meer dan dat. In Zero53 kom je ogen tekort. Elke hoek is versierd met verschillende attributen waarvan je denkt: “Hoe the hell heeft dat zijn weg naar hier gevonden?” Verkeersborden en paspopbenen liggen gezellig naast de opgezette vogels. Wie zin heeft in een rondje zeilen, kan al beginnen dromen bij het zien van de zeilboot die de hoek achteraan vult. Industrieel. Dat is het woord dat je zoekt om de aankleding van Zero53 te gebruiken. Oh ja, schrik niet van de soldaat in de étalage, hij doet je niets. ?

 

Met Zero53 op de kaart is Aalst alweer een hotspot rijker. Kom hier binnen met een lege maag en rol je na je uitgebreide ontbijt terug naar huis. En dan is het enkel uitkijken naar je volgende pannenkoekendate in de Molenstraat in Aalst! ?

Alle nodige info kan je HIER vinden!

S.V.I.

Wat vinden jullie van deze hotspot? Vinden jullie ontbijten ook hemels? Hebben jullie een favorieten ontbijt hotspot?
Laat het dan zeker na in een berichtje hieronder?

 

17 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *