Cocoon Brussel
Hotspots,  Staycation België

Cocoon Brussel | Unieke overnachting op de Grote Markt van BXL

Dat we echte Brussel lovers zijn, kun je op deze blog zeker terugvinden. Bij een vrij weekendje durven er wel eens tussenuit knijpen naar onze favoriete stad. Naast zijn duizend en één adresjes om lekker te tafelen en te drinken heb je er ook fijne hotels of overnachtingsmogelijkheden. Ik sliep al heel dicht tegen de grote markt van Brussel maar nog nooit op!

Bij Cocoon Brussel kan dat nu wel en aan de reacties te zien op m’n stories op Instagram vonden jullie dit even uniek en geweldig als ik. Ik kon men enthousiasme dan ook niet bedwingen toen we werden uitgenodigd om deze unieke overnachting in Brussel te gaan ontdekken!

Cocoon ligt dus in het centrum van Brussel op de grote markt en heeft twee unieke overnachtingsmogelijkheden. Op zolder kan je er de bubbel terug vinden. Een gezellig en romantisch plekje waar je helemaal in het bruisende centrum kan genieten van een romantische overnachting met alle comfort. Wij sliepen 1 verdieping lager in het kleine huisje.

Unieke overnachting in Brussel

Wij sliepen dus in het Tiny house. En daar waren me zeer blij mee. Een gezellig klein appartementje waar elke centimeter super benut werd met alle comfort. Je kan er een mini keukentje terug vinden voor je ontbijt. Samen met een leuk eetplekje met zicht op de prachtige grote markt waar heel veel geschiedenis valt te ontdekken.

Als je iets verder gaat kom je nog een gezellig zithoekje tegen. Hier kun je, voor je de stad intrekt, genieten van een heerlijk glaasje champagne. Je kunt er ook gewoon nog wat kan bijpraten, een boek lezen of naar buiten staren.

Vanuit het zithoekje kan je de trap nemen, die ook dienst doet als kast. Lang hier ga je richting het bed: een heel knus hoekje waar ook nog een raam is met hetzelfde prachtige uitzicht! Wij sliepen met onze gordijnen open. In slaap vallen met de lichtjes van de stad en wakker worden met het zicht op een volledig lege grote markt is uniek.

Lekker ontbijten in Cocoon

Het ontbijt stond netjes buiten ons huisje te wachten met alles wat je nodig hebt. Wij openden de ramen van onze eet plek zodat we precies op een exclusief terras aan het eten waren. Ik ben in deze blog super enthousiast! Dat gevoel heb ik al 2 weken als ik terug denk aan ons verblijf. Het is een unieke ervaring en als je van wat exclusiviteit geniet dan moet je gewoon gaan logeren bij Cocoon. Wil je nog eens men stories bekijken van tijdens men verblijf dat kan HIER.

Ook goesting gekregen om Brussel & Cocoon te gaan ontdekken dan kan je best is op hun site kijken: https://www.cocoon.brussels/unique-stays 

Op zoek naar lekkere restaurants in Brussel? Dan kan ik je het Italiaans restaurant Nina Restobar aanraden. Verder is ook Bagheera een echte parel!

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *