Hotspots,  Restaurants,  Travel

Bagheera, Brusselse foodspot pakt uit met nieuwe chef en menu

Bagheera is ondertussen al een begrip in Brussel. Ik zie het ook vaak voorbijkomen op mijn socials van mensen die ik volg. Een bruisende parel waar je lekker kan eten en waar een feestje altijd om de hoek schuilt. Bagheera is een ontdekkingsreis met veel sfeer, een tropische touch en veel gezellige hoekjes.

Bagheera pakt uit met een nieuwe chef en menu

Romain Longchamp nam dit jaar de leiding over in de keuken van Bagheera. Het restaurant staat bekend om zijn wilde en feestelijke sfeer, maar dankzij Romain voegt het nu een nieuw accent toe. Hij serveert een elegant en seizoensgebonden culinair menu. Met dit nieuw accent wil Bagheera in Brussel een nieuwe stempel drukken en zich extra focussen op de keuken! Met Romain Longchamp halen ze een chef in huis met een mooi palmares ondanks zijn jonge leeftijd. Hij werkte reeds in zaken zoals Sketch in Londen (3 sterren), L’Arpège van Alain Passard in Parijs (3 sterren) en Chalet de la Forêt hier in Brussel (2 sterren). Nu brengt hij zijn passie tot uiting in de wilde keuken van Bagheera. Zijn doel is plezier te hebben in de keuken en zich volledig te kunnen uitleven in een menu waarin hij je meeneemt op een zintuigelijke reis van elegante gerechten. Een keuken waar de groenten de hoofdrol spelen en de menu’s het ritme van de seizoenen volgen.

Wij werden aangenaam verrast. De setting van Bagheera in Brussel aan het Ter Kameren bos kenden we al. We bezochten het restaurant al meermaals. Zowel om te eten als events die er door gingen. De nieuwe wind in de keuken is zeker fijn om te ervaren. De gerechten waar telkens verschillende texturen in terug te vinden zijn, zijn niet alleen leuk om te eten maar zijn ook nog is lekker!

Bagheera

Waterloosesteenweg 782, 1180 Brussel
Info en reservaties via site web www.bagheerarestaurant.com


Meer tips nodig in Brussel? combineer anders de Tim Burton’s Labyrinth expo met een etentje bij Bagheera.

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven volg dan zeker ook onze socials. Het is altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *