Travel,  Uitstapjes

Tim Burton’s Labyrinth strijkt neer in Brussel met een fantasierijke expo.

Wie Tim Burton nog niet kent, hij is een Amerikaanse kunstenaar en filmmaker. Vooral bekend om zijn visueel en opvallende filmstijl. Een van de iconische films die hij regisseerde was “The Nightmare Before Christmas”, “Beetlejuice”, “Edward Scissorhands” , “Charlie and the Chocolate Factory” en “Alice in Wonderland” . Zijn werken staan er bekend omwille van de donkere, fantasierijke en vaak excentrieke elementen. Tim Burton heeft een blijvende invloed gehad op de cultuur en wordt beschouwd als een van de meest originele filmmakers in de industrie.

Tim Burton Labyrint komt naar Brussel.

Door deze expo krijgen we een magische kijk in het brein van Tim Burton. Je ziet er een massa werken van Burton en krijg je een unieke blik in zijn wereld. Je reist er doorheen alle bovenstaande films en herontdekt de personages van deze fantasierijke film. Elke kamer is een unieke ervaring en jij bepaalt zelf de route van jouw pad.

Wij gingen langs en lieten ons meeslepen in zijn creatieve brein. We werden meegenomen, kamer naar kamer, van heel kleurrijke taferelen naar erg donkere gedachten. Het werd een parcours door verschillende moods met bijna levensechte figureren. Telkens een woordje uitleg en elke kamer had zijn eigen sfeer. Een fijne unieke reis. Want doordat je zelf je parcours bepaald door een deur te openen speelt eigenlijk Tim Burton ook een beetje met jouw brein. Terugkeren is niet meer mogelijk dus je zit constant met het dilemma welke deur te open.

Locatie: Shed 3Bis van Tour & Taxis – Havenlaan 86c – 1000 Brussel.

meer info: https://timburtonexhibition.be/be

Nog een leuke tip in Brussel nodig? Lees dan zeker het artikel over slapen in The Dominican

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven volg dan zeker ook onze socials. Het is altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *