Food & Drinks,  Hotspots,  Travel

BlogVivant Hotspot: Bloesemterras Le Bon Vinvant

Ik schreef vorige blogpost al over het bloesemterras dat samenwerkte met Glamping Haspengouw en instond voor de catering. Wel ik wou hier nog wat dieper op ingaan. Naast het ontbijt en BBQ formule die ze uitgewerkt hebben om de glampers te verwennen met een verzorgde maaltijd hebben ze nog andere leuke dingen te bieden! 

Het Bloesemterras Le Bon Vinvant is dus ook een pop-up bar die op 3 juni verdwijnt en terug opengaat op het wijndomein Sassenbroek tot 25 augustus maar voorlopig te vinden is op de grens tussen Borgloon en Zepperen.

Je kan er heerlijk vertoeven na een leuke wandeling, of gewoon de wandeling schrappen en het terras bezoeken. Je kan er zowel overdekt als in buitenlucht zitten en hebben zowel hoge tafels als ligzetels waar je kan relaxen na een drukke werkdag/week en genieten van het uitzicht over de bloesems van de fruitbomen.

Het uitzicht is op zich al een grote troef voor deze hotspot maar daarnaast bieden ze lokale dranken en andere streekproducten aan. Een lokale wijn of een heerlijke gin al dan niet vergezeld van een Haspengouws degustatiebord is een winner! Wij kozen zo een degustatiebord die eigenlijk een reuze degustatieplank was met brood, pensen, spek, appelmoes, perensiroop en nachos met allemaal een knipoog naar de streek! Onze groep vrienden zijn echte bonvivants en konden dit bord echt appreciëren. Toch zin in iets anders? Geen probleem er staat een foodtruck die ook nog andere streekgerechten op de kaart heeft staan.

 

 

 

 

Wanneer je dan toch een glaasje teveel op hebt 😉 bel je maar naar Lars van de Glamping om een tent te reserveren! Het is een heerlijke plek om te luieren en vooral te blijven hangen! Wanneer de zon schijnt waan je je op deze plek op vakantie!

Meer info:

Le Bon Vinvant

Bloesemterras

Glamping Haspengouw

Lees ook zeker het artikel over mijn ervaring bij Glamping Haspengouw met de ontbijt en BBQ formule: Hier!

Ook zin gekregen in een Haspengouws degustatiebord? Wat vonden jullie van de blog? Nog andere tips voor hotspots? Laat het hieronder even na in een berichtje!

 

12 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *