Travel

Een persoonlijke toets aan je interieur met deJouwe

deJouwe is een Nederlands interieurbedrijf dat nog vrij nieuw is op de interieurmarkt maar toch al zijn gebied heeft uitgebreid naar België eind vorig jaar. deJouwe biedt originele fotoproducten aan in ons land om jouw interieur op te pimpen met een hippe maar vooral persoonlijke lookNfeel. Je kan de fotocreaties van A tot Z volledig ontwerpen en kiezen of je het in Forexaluminium of plexiglas wil.

 

Wat sprak me aan toen ik de eerste keer deJouwe opmerkte…

Het fijne aan deJouwe is dat je zelf een beetje interieurarchitect gaat spelen. Je ontwerpt je fotoproduct van begin tot einde zelf. In de webshop kan je een ontwerp uitwerken naar eigen smaak. Zo kies jezelf het sjabloon hoe je de tegels wil hangen, je kan kiezen uit een letter, spreuk of motief uit de beeldenbank om toe te voegen, maar ook een filter over de foto’s plaatsen zodat alles toch wat bij elkaar past. Je kan kiezen voor 1 foto over verschillende beelden te verspreiden of je kan verschillende beelden in een collage brengen. Niet zeker of het wel past in je interieur of het wel zal uitkomen tussen de muur en de kast, dan kan je de inzicht tool gebruiken. Deze tool zorgt ervoor dat je een foto van je muur kan opladen en kan zien of jouw net gemaakte compositie wel past binnen de afstand. Dat is erg praktisch want soms kan gewoon iets te groot of te klein uitvallen en dan kan je nog voor je de bestelling de deur uitstuurt het ontwerp aanpassen.

 

 

Wij kozen zelf voor een sepia filter omdat sommige beelden in de herfst genomen waren en andere in de zomer of op vakantie. De verschillende seizoenen brachten andere kleuren met zich mee en dat was niet zo aangenaam om te zien in de collage. De sepiafilter zorgde voor 1 geheel in de foto’s en pasten ook nog is bij het interieur zonder druk over te komen. Wij kozen voor foto’s van het voorbije jaar waar we echt mooie herinneringen aan overhielden. DeJouwe waarschuwt ook voor foto’s met mindere kwaliteit. Het risico dat bij het printen je foto niet mooi zal uitkomen is dan ook groot. Daarom kan je deze foto doormailen om deze persoonlijk laten te bekijken door het team of het wel of niet goed zou komen.

Levering van deJouwe

Eenmaal de bestelling werd geplaatst werden we op de hoogte gehouden door deJouwe en ook wanneer er iets mis liep. Ik kreeg een mail dat er iets was mis gelopen…. Dat is jammer want je wil natuurlijk erg graag snel je bestelling bij je thuis hebben. Maar de open en snelle communicatie zorgde ervoor dat ik er begrip voor voelde. Een overstap naar een nieuwe print leverancier om betere kwaliteit te bieden kan in een opstart fase altijd voorvallen. En geef zelf toe je wil je product liever in top kwaliteit aan huis, dan snel en middelmatig! Ondertussen is het probleem van de baan en wordt je ontwerp na 3 tot 5 werkdagen verzonden. Je kan ook nog is aanduiden welke dag je het liefst je pakketje in je bezit hebt.

 

Alles netjes ingepakt met de nodige zorg werd dit afgeleverd bij ons thuis. Ik kon niet wachten om te unboxen en te schikken hoe ik de tegels zou hangen. Wij kozen voor Hexagons en daar kan je creatief mee aan het werk gaan tot het oneindige. Je kan er ook later gewoon nog foto’s aan toevoegen of vervangen. Een klein pasmetertje, tape en de hexagon tegels meer heb je niet nodig om deze te bevestigen. Wij maakten de muur even stofvrij. bevestigden de tape aan de tegels en met het pas metertje konden we de perfecte afstand tot elke tegel meten. Het toeval wil dat mijn grootmoeder en moeder ook aanwezig waren en het werd een echt familie gebeuren. “Oh dat is tof”, “zo origineel”, “na de verbouwingen wil ik dit ook maar dan in zwart wit” kwam allemaal aan bod. Het werd dus door drie generaties goedgekeurd.

Genieten

Het is een hoekje in ons interieur dat ons meeneemt naar mooie momenten met eigen foto’s zonder kitcherig over te komen. Het is niet overheersend en/of storend maar is een eyecatcher die tijdens het dineren aan onze eettafel vaak ter sprake komt.

Wil je nog meer weten over deJouwe of wil je ook is aan een ontwerpje wagen? Check dan zeker snel HIER de site.

 

 

Bestellen jullie soms fotoproducten? Hou je van je interieur een upgrade te geven?  Wat vinden jullie van mijn keuze? Laat het even weten in een berichtje onder deze post!

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be

29 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *