Food & Drinks

[Limited Edition] La Vie en rose met Les Recettes de l’atelier van Nestlé

Nestlé zet in 2019 een roze bril door als eerste een tablet van roze chocolade te lanceren: Ruby chocolade met frambozen. Deze limited edition vervoegt het assortiment Les Recettes de l’atelier.

Roze chocolade, jaja het kan zonder kleurstoffen. Ontwikkeld door Barry callebaut in 2017, voor het eerst in de vorm van een tablet in de belgische supermarkt.  Naast Bruine, witte en zwarte is ruby cholocolade de vierde chocoladesoort in de wereld. Zijn specifieke eigenschap is roze en heeft een unieke smaak.

De roze chocolade dankt zijn kleur aan de Ruby cacaoboon, die tevens de inspiratie bood voor de naam van de nieuwe chocoladetablet. De Ruby chocolade heeft een van nature fruitige smaak van verse bessen en een karakteristieke roze kleur. Er worden geen additieven, kleurstoffen of aroma’s toegevoegd aan de chocolade. De roze cacaoboon heeft unieke kwaliteiten die Barry Callebaut heeft weten te onthullen door middel van een intensief en innovatief proces. Deze ontwikkelingen leiden tot een volledig nieuwe smaakervaring voor chocoladeliefhebbers. Niet te bitter, niet te vet en niet te zoet. Iets anders dan de klassieke smaken: pure, melk- of witte chocolade, maar net daarom zo vernieuwend.

Vandaag brengt Nestlé haar nieuwe limited edition Ruby chocoladetablet met stukjes framboos op de markt. De Ruby chocolade heeft dezelfde eigenschappen als de andere tabletten in het Les Recettes de L’Atelier assortiment. De nieuwigheid heeft dankzij de Ruby-cacaobonen een lichte toets van rode vruchten, die geaccentueerd wordt door echte stukjes framboos. Bovendien voegen de frambozen een lichte knapperige textuur aan de tablet toe. Een echte smaaksensatie voor de bonvivants!

Wil je ook genieten en proeven van deze nieuwe chocoladesoort. Dan kan je deze tijdelijk terug vinden in Delhaize voor ongeveer €3,25!

Laat me weten wat je er van vond!

 

26 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *