Food & Drinks

Drinks | Disaronno Velvet

We kennen allemaal de klassieke Disaronno die in 1525 werd geboren in de Italiaanse stad Saronno. Disaronno groeide uit tot ’s werelds favoriete Italiaanse likeur en lanceert nu voor het eerst een gloednieuwe smaak, Disaronno Velvet!

Een lichte crèmelikeur met de herkenbare amandelsmaak van Disaronno Originale, maar met een extra touch van chocolade en vanille. Het resultaat is een verrassend en verfrissende crèmelikeur geworden met een alcoholpercentage van 17%. Disaronno Velvet drink je best in een glas vol met ijs en puur. Zo komt de smeuïge smaak het beste tot zijn recht. Achteraf blijft er een lekker fluwelen smaak achter in de mond.

Het drankje naar mijn mening is echt super lekker! Mijn favoriete moment van de dag om Disaronno Velvet te drinken is een tijdje na de maaltijd met een ondergaande zon. Het is echt een momentje van genot in je eigen cocoon. Dit fluwelen drankje is te verkrijgen indezelde iconische vierkante fles als de klassieke Disaronno maar helemaal in een witte look & feel!

 

 

Salute!

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *