Food & Drinks

YAY! KINDER brengt 5 ijsjes op de markt!

Het KIND in deze Bonvivant kwam boven bij het ontvangen van het persbericht van KINDER! KINDER brengt voor het eerst maar liefst 5 ijssoorten op de markt! Geef toe wie is er niet gek van KINDER chocolade. Ik ben vooral fan van de bueno en kindersurprise eitjes (vroeger voor de verrassing maar nu echt voor de smaak). Nu slaan 2 voedselgiganten Unilever (bekend van ijsmerk Ola) & Ferrero de handen in elkaar en daar kan alleen maar lekker ijs uit voortvloeien!

Volwassenen kunnen nu genieten van KINDER Bueno (Bar & Cone), en voor kinderen zijn er kleinere porties voorzien zoals KINDER Stick, Joy en Sandwich, die ook voldoen aan de richtlijnen van ‘Responsibly made for Kids’ van Unilever.

 

KINDER Ice Cream Stick

De KINDER Ice Cream Sticks combineren de smaak van verse, volle melk met melkchocolade. De sticks zijn individueel verkrijgbaar in Out of Home-kanalen maar ook in de supermarkt in een multipack van 10. De richtprijs is €4,29 per 10.

 

KINDER Ice Cream Sandwich

Zoals alle KINDER producten, bevat KINDER Ice Cream Sandwich enkel goede ingrediënten. Romig melkijs met 40% verse, volle melk, gelaagd tussen 2 heerlijke meergranenkoekjes. KINDER Ice Cream Sandwich is de ideale snack als vieruurtje voor de kinderen! De richtprijs is 4,29 voor 6 stuks.

 

KINDER Bueno Ice Cream Cone

De beroemde KINDER Bueno hazelnootreep is nu ook verkrijgbaar als Cone. Uniek ijs van hazelnootmelk rond een kern van melkchocoladesaus, omhuld in een knapperig hoorntje, bedekt met een dun laagje hazelnootcrème gemaak van Ferrero-hazelnoten en chocoladestukjes. De richtprijs is €4,29 per 4.

 

KINDER Bueno Ice Cream Bar

De unieke Bueno bar is nu ook verkrijgbaar als ijsje! YAY die wil ik direct gaan proeven!

 

KINDER Joy Ice Cream

De iconische eivormige KINDER Joy is nu verkrijgbaar als ijs! Het bevat heerlijk melk- en chocoladeijs in een handig bekertje met een leuke, zomerse verrassing! Het meeste kijk ik nog uit naar deze vorm! Ik ben echt fan van deze en kan niet wachten tot maart, want dan komt dit smaakbommetje in de winkels terecht!

 

Worden jullie ook oprecht gelukkig na het lezen van deze blog? Welke smaakvariant wil jij direct uitproberen?

14 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *