Food & Drinks

Lancering Café Marula

Heeej mijn favoriete BlogVivant lezers! Ik wil jullie deze week laten kennis maken met Café Marula. Marula is al lang geen onbekende meer in het horeca milieu. Thomas een belg en rasechte Antwerpenaar heeft al jaren ervaring als Gin producent met de Marula vrucht als belangrijke smaakmaker en basis. Die Marula vruchten groeien aan de “olifantenboom” die wordt zo genoemd omdat de olifanten dol zijn op deze vrucht. De Marula vruchten gisten in de maag van de olifanten waardoor ze er dronken van worden. Door het succes van deze gins die er niet alleen super catchy uitzien ook nog is heerlijk smaken is Thomas verder op zoek gegaan naar een nieuwe variant en zo ontstond Café Marula!

foto: GlobalImage
foto: GlobalImage

Wij zakten af naar het ondertussen gekende Plein Publiek om deze lancering te vieren en vooral te gaan genieten van deze nieuwe koffie likeur. Voor deze koffiesmaak werkt Marula samen met koffiebranderij OR Coffee. De roasters halen hun koffiebonen rechtstreeks bij de bron. Naast heerlijk is dit ook een eerlijke zaak want het geld komt volledig tot bij de hardwerkende Afrikaanse boeren dagelijks hun job met passie uitvoeren! De basis van deze Café Marula is een speciale Keniaanse koffieboon in combinatie met de Marula vrucht van de Olifantenboom.

Deze likeur konden we proeven puur met wat ijs of heerlijk in the mix als cocktail. Maar eerlijk moet ik zeggen dat ik echt genoten heb in zijn pure vorm! Is echt ideaal als afsluiter na een maaltijd op restaurant of bij de tv een lekker glas om uit te puffen na een zware werkdag/week. gewoon even tijd nemen om te genieten van de intense smaken van deze likeur!

BlogVivant wenst Marula en oprichter Thomas Wuyts veel succes met de verkoop van deze likeur, wordt ongetwijfeld een succes!

Wie graag ideetjes opdoet voor cocktails kan zeker HIER zijn “goesting” vinden

Cheers!

  

11 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *