Food & Drinks

Een heerlijke zomer met de Zeevruchten van Leonidas

Zon, Slippers en genieten. Wegdromen naar het strand en genieten van het zoete leven met de chocolade zeevruchten van Leonidas. De zee figuren uit pure of melkchocolade zijn een ultieme lekkernij voor elke BonVivant & chocoladeliefhebber.

Het assotiment is geïnspireerd op de onderwaterwereld met een mossel, een zeepaardje, een torentje en garnaal uit chococlade. De vulling bestaat uit praliné met karamelsmaak en 100 procent pure cacaoboter maken van dit een perfect smaakbommetje!

De zeevruchten worden ook geheel in thema verpakt dat de sfeer oproept van typische strandcabines langs de Noordzeekust! Niet alleen leuk om zelf te kopen maar ook om cadeau te geven.

Tijdens de zomermaanden krijg je vanaf €25 aankoop ook een koeltas cadeau die je heerlijke pralines lekker koel houden onder het zomerzonnetje!

Enjoy the summer! 

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *