
Nocciolata, Genieten zonder schuldgevoelens.
Jullie zagen Nocciolata al voorbij komen op men socials vorige week, hoog tijd om wat dieper in te gaan op Nocciolata, de ster onder de biologische smeerpasta’s. Deze pasta is 100 procent biologisch, 100 procent Italiaans, 100% ecoverantwoord en bevat 0 procent palmolie. Nocciolata is dus een smeerpasta dat enkel genoegen neemt met de allerbeste, zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten. De producten bevatten geen palmolie noch kunstmatige aroma’s of kleurstoffen. De heerlijke en natuurlijke smeerpasta’s – het gamma telt drie variëteiten – zijn echt lekker.
De smeerpasta Nocciolata Rigoni Di Asiago is een proces van bijna twee jaar research om te komen tot een harmonieus en evenwichtig product, zowel qua smaak als qua textuur.

Maar er is méér:
- Bilogische hazelnoten van de Tonda Romana-variëteit
- Vetarme en 100 procent gecontroleerde cacao van topwkwaliteit
- Ongeraffineerde ruwe rietsuiker uit regio’s in India en Zuid-Amerika
- Biologische magere melk van Europese buitenkoeien
- Bourbonvanille uit Madagaskar
- Vetstoffen: Cacaoboter en koudgeperste zonnebloemolie
Nocciolata is zalig om te degusteren met een lepeltje, heerlijk op brood en perfect voor gebak… Vandaar dat het product erg in de smaak valt bij de beste chefs en banketbakkers ter wereld.


ZIezo een klein beetje meer info bij de post die ik geshared heb op men socials!
Enjoy!
Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be
Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be


14 reacties
KoolFamily
Ziet er heerlijk uit.
Lodi
Ik ken dit merk nog niet, maar heb wel nog twee maak broodbeleg van de kleine keuken liggen en dit is ook allemaal biologisch. Ik eet elf weinig brood, maar mijn kinderen eten het wel heel graag en vinden het erg lekker. Ik ben zelf wel rg van het biologisch en natuurlijk.
Georgina Lifestyle
Dankjewel voor je uitgebreide toelichting. Ziet er echt heel goed uit. En biologisch is ook zeker een pluspunt!
Felice Veenman
geen palmolie ! dat noem ik goed nieuws! ik ga eens kijken of ik dit merk kan scoren.Niet voor mezelf, maar zoonlief is dol op chocolade pasta
Caroline
Ik ben dol op de smaak van hazelnoot EN op biologische producten. Deze pasta is dus ”the best of both worlds”!
Joyce -SomedayTodayNL
Oh dit klinkt erg goed! Krijg er gelijk zin in haha.
Rory
Dat klinkt heerlijk! En ik heb de marmelade- en andere jamvariant daarvan ontvangen. Was ook heer-lijk! Heel leuk om zo andere merken te leren kennen. Anders blijf je maar hangen bij een Nutella of iets dergelijks.
pinbhyqke
+ за пост
Manon
Oeh verantwoord genieten van een broodje pasta!
Sherry
Het ziet er lekker uit. Krijg zo lekker trek op de avond.
Maaike
Dat klinkt heel goed en dan heb je ook een mooi excuus om te snoepen 😉
Linda
Hmmmm kinkt als een spread die ik heel graag eens wil proberen!
Bianca Schrijft
Volgens mij is het daardoor op een normale manier een heerlijke zoete smaakbom. Zo fijn dat palmolie meer en meer verdwijnt.?
Cynthia
Oh dit klinkt voor mij als zoetekauw als een erg goed idee! Thnx voor de tip!