Food & Drinks

Nocciolata, Genieten zonder schuldgevoelens.

Jullie zagen Nocciolata al voorbij komen op men socials vorige week, hoog tijd om wat dieper in te gaan op Nocciolata, de ster onder de biologische smeerpasta’s. Deze pasta is 100 procent biologisch, 100 procent Italiaans, 100% ecoverantwoord en bevat 0 procent palmolie. Nocciolata is dus een smeerpasta dat enkel genoegen neemt met de allerbeste, zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten. De producten bevatten geen palmolie noch kunstmatige aroma’s of kleurstoffen. De heerlijke en natuurlijke smeerpasta’s – het gamma telt drie variëteiten – zijn echt lekker.

De smeerpasta Nocciolata Rigoni Di Asiago is een proces van bijna twee jaar research om te komen tot een harmonieus en evenwichtig product, zowel qua smaak als qua textuur.

Maar er is méér:

  • Bilogische hazelnoten van de Tonda Romana-variëteit
  • Vetarme en 100 procent gecontroleerde cacao van topwkwaliteit
  • Ongeraffineerde ruwe rietsuiker uit regio’s in India en Zuid-Amerika
  • Biologische magere melk van Europese buitenkoeien
  • Bourbonvanille uit Madagaskar
  • Vetstoffen: Cacaoboter en koudgeperste zonnebloemolie

Nocciolata is zalig om te degusteren met een lepeltje, heerlijk op brood en perfect voor gebak… Vandaar dat het product erg in de smaak valt bij de beste chefs en banketbakkers ter wereld.

ZIezo een klein beetje meer info bij de post die ik geshared heb op men socials!

Enjoy!

Hou je gezond!

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

14 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *