Food & Drinks

Leonidas toont zijn chocoladen hart!

Pasen schuilt om de hoek maar het zal de eerste keer een raar moment zijn! Door de lockdown zullen we dit jaar geen familiefeestje hebben, ook zullen we niet genieten van de kids die enthousiast alle paaseieren verzamelen. Daarom heeft Leonidas besloten om zelf voor paashaas te spelen en de zorghelden van vandaag een hart onder de riem te steken door hen te laten genieten van heerlijke chocolade!  Ze trekken naar (bijna) alle rusthuizen en ziekenhuizen en zullen maar liefst 5 000 000 paaseitjes verdelen en op die manier een moment van geluk te creëren in deze harde en sombere periode!

We hebben een mateloze bewondering voor de eerstelijnsgezondheidswerkers die een moeilijke strijd leveren tegen de epidemie. De mensen die in het ziekenhuis liggen en in rusthuizen wonen, mogen momenteel geen bezoek ontvangen. Daarom hebben we besloten om een beetje troost en zoetigheid te brengen door hen chocolade eitjes aan te bieden. Op deze manier hopen we hen onze steun te betuigen en hen eraan te herinneren dat we hen niet vergeten.

‘In je kot blijven’ is nu broodnodig, maar niet altijd eenvoudig. Leonidas maakt deze periode wat aangenamer voor je: vanaf nu verzenden ze uitzonderlijk elke e-shopbestelling vanaf 30 euro gratis. Je favoriete pralines hoef je ook nu dus niet te missen.

Hou je gezond! <3

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

9 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *