Food & Drinks

GOOD4U nu ook in de Belgische winkelrekken.

Ik zei het al eerder, het lente- en zomerweer komt eraan. We willen allemaal terug een kledingsmaatje minder en willen dus wat gezonder eten. Uiteraard willen we niet inboeten aan smaak en daarom komt Good4U op tijd in de Belgische winkelrekken.

Good4U wil met zijn voedzame en betaalbare producten een gezond leven voor alle generaties vergemakkelijken. Good4U zijn gezonde snacks of saladetoppings die gemaakt zijn van zaden en geen gluten, zuivel of noten bevatten.  Uitsluitend natuurlijke ingrediënten en geen extra suikers. De producten bieden dus zowel smaak als voedingswaarde.

Saladetoppings 

De Super Seeds-mix bestaat uit zaden en in tamari geroosterde erwten die smaak en textuur geven aan elke schotel. Ze zijn perfect in salades, wraps, currygerechten en vele andere gerechten. Als het iets pittiger mag, dan is er de knoflook- en peper-variant. Deze knapperige en pittige mix transformeert een recept tot een overheerlijke maaltijd.

Gezonde snacks 

De Good4U-snacks, rijk aan plantaardige eiwitten, zijn onder meer verkrijgbaar in de smaken Salt & Pepper en Smoked BBQ Crunch. Ze zijn ideaal voor onderweg, als tussendoortje of na het sporten. Hun hoge eiwitgehalte is te danken aan de samenstelling van peulvruchten en geroosterde en gearomatiseerde zaden.
De Salt & Pepper-snack bevat edamame sojabonen, bonen en gele erwten die op smaak zijn gebracht met een natuurlijke kruiding. Het resultaat is uiterst voedzaam.
De Smoked BBQ Crunch-snack bestaat uit maïs, erwten, gele erwten en bonen. De rokerige smaak is afkomstig van een volledig natuurlijke kruidenmengeling.

Getest en goedgekeurd! Bij de salad topper ga ik volledig voor de Garlic en Chilli variant! Hier voeg je onmiddellijk veel pit & bite aan je salade toe!

Deze plantaardige producten van Good4U zijn vanaf nu verkrijgbaar in alle winkels van Colruyt.

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *