Food & Drinks

Bruisend de lente tegemoet met Sodastream

De lente is officieel gestart, die muffe donkere maanden laten we achter ons. Tijd om weer te gaan stralen en misschien hier en daar een coronakilootje wegwerken. De sleutel tot deze 2 doelen is water drinken. En om eindeloos te kunnen variareren om het lichaam goed gehydrateerd te houden is er Sodastream. Dat de Sodastream een super product is met veelzijdige mogelijkheden dat is een feit. Je kan van kraantjes water in een vingerknip bruisend water maken. Liever met een smaakje, geen probleem, je kiest gewoon een smaakje uit het uitgebreide gamma gewoon of light. Simpel toch?

Ik ben voor, de Sodastream wordt dagelijks gebruikt, blijft ook staan op de keukenkast want veel plaats neemt het zeker niet in en het is nog mooi van design!

Ik maakte in het verleden al met mijn Sodastream apparaat mocktails, cocktails of gewoon limonades! Het is gewoon fijn dat één apparaat multifunctioneel inzetbaar is. Het bespaard je een hoop trek en sleur werk in de winkel aan de pakketten waters of limonades. Maar het bespaard je zeker ook een hoop afval en vooral plastiek afval. We worden sinds “mei plastic vrij” bewuster dat we echt de plastiek berg moeten verminderen. Zo zie je veel mensen echt ecologischer in de winkels door herbruikbare (stoffen)tassen te gebruiken, waarom gaan we dan ook niet de verpakking reduceren. Je kan eindeloos bruisend water maken zonder afval, je kan met 1 flesje siroop voor limonade maar liefst 7-9 liter frisdrank maken afhankelijk hoeveel je naar jouw smaak toevoegt. Alleen maar voordelen dus…

On-The-Go

 

Warmer weer, dan drinkt iedereen wat meer dan gewoonlijk en om niet met drie drinkflessen naar je werk te gaan hebben ze nu ook keihandige kleine flesjes op de markt gebracht die je gewoon makkelijk in je tas stopt. Wanneer je jouw drinkfles op het werk bijvult aan het waterapparaat dan kan je keihandig een paar druppeltjes oftewel Sodastream drops toevoegen aan je fles om een heerlijke suikervrije en natuurlijke fruittoets aan je water toe te voegen. Je kan ze vinden in drie smaken: framboos, appelsien, of citroensmaak. (met klein flesje van 40ml maak je tot wel 20 liter drank).

Deze My Only Bottle heeft een catchy design en is compatibel met het Sodastream toestel. Gewoon de fles vullen, aankoppelen en bruis toevoegen. Onmiddellijk klaar om te vertrekken!

Met Sodastream wordt het milieu en ons lichaam een beetje mooier!

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *