Food & Drinks

Heel veel liefde met Leonidas

Het is bijna zover, Valentijn! Het feest van de geliefden. Voor Valentijnsdag heeft Leonidas verrukelijke hartjes in het leven geroepen in een mooie waaier aan smaken en kleuren. Met de verpakkingen die hierbij horen zal je chocoladegeschenk een schot in de roos zijn. Ze smaken heerlijk als je ze kan delen met een geliefde, maar ook gewoon met familie en vrienden. Een moment om te delen en soms een hart onder de riem te steken.

Het assortiment van hartjes dat altijd beschikbaar is, krijgt bij valentijn het tijdelijke gezelschap van drie andere hartjes die een bloemige en fruitge toets geven, voor bonvivants met een liefde voor verfijnde smaken.

Petit coeur Fleur d’Hibiscus & Coquelicot (hibiscusbloem & klaproos): een hartvormige praline in natuurlijk gekleurde witte chocolade, gevuld met een delicate ganache met een infusie van hibiscusbloem en de smaak van klaproos. De fascinerende rode kleur staat voor liefde, passie, warmte en sensualiteit.

Petit coeur Cerise et Sureau (kers & vlierbes): een hartvormige praline in natuurlijk geleurde witte chocolade, gevuld met een ganache met kers en vlierbes. De paarse kleur doet denken aan magie en spiritualiteit en is dus het ideale hartje voor dromers of geliefden die op zoek zijn naar zachtheid en kalmte.

Petit coeur Orange sanguine et Goji (bloedsinaasappel & gojibessen): de laatste aanwinst van het assortiment is een praline van natuurlijk gekleurde witte chocolade, gevuld met een crème van bloedsinaasappel en gojibessen. Zijn oranje kleur staat niet alleen voor empathie, maar ook voor vreugde en enthousiasme.

Een cadeautje valt of staat met de verpakking, Daarom biedt Leonidas dit jaar een hartvormige geschenkdoos aan, om te vullen met de favorietjes van de ontvanger, en daarnaast is er ook een hartje in fluweel voor 1 praline… voor de ware liefde! <3

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *