Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot: Wolf

Wolf, oftewel een nieuwe foodmarket in het hartje van Brussel. Wolf geeft onderdak aan 17 restaurants, een microbrouwerij en een biomarkt. Het concept Wolf op de Wolvengracht pakt stevig uit om foodies naar hun foodmarket te lokken.

Wolf is gevestigd in de oude ASLK gebouwen dat is omgetoverd tot een plek waar elke BonVivant zijn hartje groot of klein kan ophalen met allerlei lekkere gerechten en drankjes. Centraal kan je er de grote bar vinden, rondom de bar kan je de 17 standjes vinden om je gerechtje te bestellen om daarna plaats te nemen aan de gemeenschappelijke tafels.

Bij de 17 restraurant kan je heel wat bekende namen terug vinden, zoals slagerij Dierendonck, Spring rolls bij Knees To Chin, van Italiaans tot Aziatisch; van oesters of pizza tot hartige wafels met americain tot zoets bij Patissier Vincent Denis die er instaat voor het dessert. Deze laatste maakt de dessertjes of laat ons zeggen kunstwerkjes recht voor je neus. Instaproof!

Wolf is niet het goedkoopste plekje maar in ruil krijg je wel erg kwalitatieve producten die ter plekke bereid worden. Het unieke karakter van de foodhall zorgt voor het totaalplaatje. Een plekje waar je gewoon is naar toe moet of het nu is om een drankje te nuttigen of gewoon enkele gerechtjes te proeven.

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *