Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot: Serra

Hooray alweer een nieuwe foodspot in het bruisende Brussel. Op wandelafstand van de kruidtuin of de nieuwstraat gaan de deuren van SERRA open. Een indrukwekkend project waar allerlei soorten planten de hoofdrol spelen in het interieur net als in een serre. Een oase van rust om even te ontspannen, tot rust kan komen en waar je kan ontsnappen aan de drukte van de stad.

Serra is verdeeld in twee afzonderlijke ruimten. Aan de voorzijde van het gebouw kan je een slow food restaurant vinden genaamd Urban Picnic, en aan de achterzijde een eco-verantwoord restaurant Garden Kitchen.

Urban picnic is open van vroeg in de ochtend tot laat in de avond en je kan er bowls, salades en soep bestellen in combinatie met biologisch wit vlees en een drankje.

Bij Garden Kitchen laten ze je kennismaken met de beste seizoensgebonden ingrediënten door Pierre Balthazar. Hij ontwikkelde een veggie keuken met de nadruk op lokale producten en seizoensgebonden kruiden en specerijen. Omdat er gewerkt wordt volgens seizoenen verandert de menukaart ook minstens om de twee weken.

 

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *