Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot | Jean sur Mer Harbor Café

Ik leerde Jean sur Mer al enkele jaren terug kennen op een event waar zij de catering verzorgden op een boot. Al snel werd ik fan van hun gerechtjes met als basis vis natuurlijk. Ze zijn dus ook gestart vanuit een catering bedrijf met retro foodtrucks die van festival tot huwelijksfeesten rijkten; want of je nu zin hebt in een garnaalkroket of een uitgebreide menu met oesters en kreeft, zij zorgen ervoor dat je lekker, eerlijk en heerlijk eten hebt op je event.

Zij zijn in het woeligste jaar ooit, gestart met de zoektocht om naast de foodtrucks ook een vast stekje te creëren, om Jean sur Mer nog toegangkelijker te maken en kwamen zo op een pand uit in het hartje van Antwerpen op de Groenplaats. In de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal kan je een heel gezellig plekje vinden volledig in het maritieme thema met een moderne uitstraling. Je kan er langs het raam of aan de toog je bestelling plaatsen, om dan plaats te nemen binnen of buiten op het terras terwijl je de voorbij kuierende menigte in de gaten kan houden met een heerlijk biertje of wijntje.

Wij gingen voor de Pimp My Shrimp & de Fish pitta. De Pimp My Shrimp is een garnaalkroket met koolsla, rode ui, munt, koriander op een brioche broodje, de Fish pitta is nieuw sinds kort op de kaart en is kibbeling tussen een krokant geroosterd broodje, afgewerkt met koriander, ui, wat pindanootjes,… Streetfood maar met een gouden randje! Zeker een aanrader. Hou mijn instagrampagina @blogvivant.be in de gaten want deze week mag ik enkele mensen blij maken met een fish pitta omdat ik zelf zo fan ben deel ik graag met mijn volgers zodat ze zelf kunnen gaan proeven!

 

Jean sur Mer Harbor Cafe 

Groenplaats 15 

2000 Antwerpen

Alle dagen open van 12u tot 21u

info@harborcafe.be 

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *