Food & Drinks,  Hotspots

Blogvivant Hotspot: Otomat BXL

Vorige week werden wij van Blogvivant.be uitgenodigd om een nieuwe hotspot te gaan openen. Otomat! Naast Antwerpen, Gent, Leuven en Brugge hebben ze ook een vestiging in onze hoofdstad Brussel geopend! Daar zijn we heel blij mee dat de bonvivants van die regio nu ook kunnen genieten van een Belgische pizza.

Het concept van Otomat is het eerste volwaardig Belgisch pizza concept waar pizza’s delen centraal staat. Kenmerkend en Belgisch is de biercultuur en daarom zijn er niet alleen een twintigtal bieren in hun aanbod maar gebruiken ze ook als basis voor de pizzadeeg en originele toppings, Duvel-bier-gist.

Het share concept is zeker een leuk gegeven. Bij Otomat worden alle pizza’s aangesneden op tafel gezet. Zo kan je partner of vrienden de verschillende varianten proeven, ontdekken en van genieten. De verschillende varianten hebben wij tijdens de opening ook mogen proeven en we moeten zeggen dat er een paar smaakbommetjes bij zaten. De Las Vega, Vol-Au-Vent, With love from B (witloof in de oven) waren onze top 3 van de avond.

Het interieur heeft een strak en industrieel karakter maar dankzij de warme kleuren is het er naast instagramproof ook nog is erg gezellig. Met onze vrienden en tevens Bonvivants zijn we altijd op zoek naar een leuk kader om gezellig samen te zijn en als we dan nog is food kunnen sharen zijn we helemaal blij. Dus onze volgende vriendendate zal zeker bij Otomat zijn!

Wens je meer info over Otomat, check dan zeker otomat.be, je kan er ook de volledige menukaart terugvinden.

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *