Staycation België,  Travel

Staycation: Lekker ontspannen bij Hakunamatata Spa.

Staycation, de kaart die ik in 2019 maandelijks trek op de blog voor een korte vakantie of uitstap dichtbij. Een korte break voor BonVivants om te ontsnappen aan de drukke & veeleisende maatschappij van vandaag. Je hoeft niet altijd het vliegtuig op te stappen om te ontspannen, met staycations op BlogVivant.be laat ik jullie zien dat dit ook kan dichtbij!

Deze maand trekken we voor onze staycation naar Lebbeke. Centraal tussen Aalst, Dendermonde en Brussel kan je Hakunamatata Spa vinden. Wij van Blogvivant hebben deze keer gekozen voor een plek waar je echt helemaal kan ontspannen. Hakunamatata spa is een complex waar je terecht kan voor alle zaken wat een schoonheidsspecialiste onderneemt maar dus ook voor het sauna complex. Wij gingen al verschillende keren naar Hakunamatata en roepen deze zaak dan ook graag uit tot staycation van de maand.

We worden steeds goed ontvangen door gastheer Sam (of Gwendoline) die ons verwelkomt en bij de eerste keer een volledige rondleiding en uitleg geeft over de faciliteiten. Daarna is er volledige privacy voor je gezelschap. Je kan er genieten van een groot sauna complex van 200 vierkante meter met zwembad, relaxatie zitruimte, grote inloopdouches, verwarmd terras, jacuzzi en sauna. Ook is er een bovenverdieping waar je een waterbed en infraroodlampen kan terug vinden. Wat leuk is aan Hakunamatata Spa is dat ze ook steeds aan het vernieuwen zijn en dat er binnenkort ook een Hammam zal te vinden zijn om die dagelijkse portie stress uit je lichaam te laten verdwijnen. Ook is er binnenkort op de bovenverdieping een slaapgedeelte zodat je ook niet meer hoeft naar huis te rijden en je gewoon wanneer al je vezels in je lichaam ontspannen zijn het bed kan induiken en genieten van een heerlijke nachtrust.

Genieten zonder een hapje en drankje is voor deze Bonvivants niet aan de orde en daarom vinden we het super dat je er ook terecht kan voor een hapje en drankje. Water en koffie kan je er gratis verkrijgen maar ook een flesje bubbels of iets fris is te verkrijgen. Naargelang het moment van de dag kan je kiezen voor een ontbijt, lichte lunch of tapasbord. Echt een leuke aanvulling tussen de wellness activiteiten door.

 

Wil je graag online meer informatie over de arrangementen dan kan je deze HIER terug vinden.

14 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *