Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot: Frunch

Frunch (Friday Lunch) is een concept dat Foodtrucks, muziek, cocktails en een groot terras combineert in het hartje van Brussel. Je kan er dus heerlijk verpozen tijdens de lunch of gewoon een half dagje verlof nemen. Blijven hangen op het terras met de loungie beats van een dj op de achtergrond nippend aan een cocktail in de zon is echt verleidelijk.

Frunch is aan zijn vijfde editie toe en kan je elke vrijdag terug vinden tot 31 augustus telkens van 12u00 tot 14u30 op 2 minuten wandelen van het koninklijk paleis. Telkens kan je op de Instagram van Frunch ontdekken welke foodtrucks aanwezig zullen zijn. Zo kan je al op voorhand even watertanden en uitkijken naar de volgende vrijdag! Ook kan je hier de aankondigingen vinden want naast de lunch organiseren ze ook 1 maal per maand een Afterwork op de 2de donderdag van de maand.

Wij kwamen langs en genoten van een lekker welkom drankje van Lillet, zochten een plaatsje in de zon en gingen aanschuiven aan één van de drie foodtrucks! Omdat het de opening was kwam er een massa volk opdagen en dit zorgde voor lange wachtrijen aan de foodtrucks. Dus ik zou ofwel goed op tijd gaan voor een gegeerd plaatsje op het terras, uitgebreide aperitief te nemen want na 13u30 is het drukste moment voorbij en kan je snel langs gaan voor een heerlijke burger of wok gerechtje afhankelijk van de foodtruck in kwestie. Ofwel kom je gewoon iets later en dan gaat alles duidelijk vlotter! Misschien een tip voor de organisatie is het inhuren van een extra foodtruck.

De ontvangst, de sfeer en het eten zaten zeker goed. Wij gaan deze zomer dus zeker nog is langs voor de goede en ontspannende vibes die er heersen!


Frunch in een notendop:

open elke vrijdag van 20 april tot 31 augustus

12u00 tot 14u30

Place Royale 2-4, 1000 brussels Hoofdstedelijk Gewest

Facebookpage, Instagrampage 

Genieten jullie ook van zomerse terrasjes? Vinden jullie het concept leuk? Kennen jullie nog leuke Hotspots? Laat het me dan even weten in een berichtje hieronder 🙂

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *