Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot: Richard’s By Hellman’s Antwerp

Halleluja! We hoeven niet meer tot in de Verenigde Staten om een unieke New York Deli te gaan bezoeken met zijn verfijnde food cultuur en hippe zaken! Dit keer moeten we gewoon naar Antwerpen want deze stad krijg nu zijn eigen Deli voor 6 weken! Een uniek concept in een pand met een open interieur op één van de hotspots van Antwerpen… De grote markt! Van op het terras heb je zicht op het stadhuis en kan je genieten van een fijne zonsondergang! Een fijn plekje om even te verpozen tijdens de lunch of na een zware werkdag!

Bij Richards kan je terecht voor de klassiekers als de Rueben Sandwich met Pastrami, een waldorfsalade of een bagel met zalm. Uiteraard kunnen ze een link met de stad niet vergeten maken en voorzien ze ook een Ruben Sandwich met Filet D’anvers, knolseldersla, appel en waterkers afgewerkt met een sausje op basis van Hellman’s. Toch niet zot van vlees ga dan voor de Meir Du Nord met kibbeling. Bijhorende home made limonades om de dorst te lessen of een heerlijk rosé-tje

Foto genomen door fotograaf Richard’s By Hellmans’s in opperste concentratie

Wij mochten de hotspot in Avant Première gaan ontdekken en kregen een workshop onder leiding van Gilles Draps om onze eigen interpretatie te geven van een Ruben Sandwich! Een fijne workshop met andere foodies en waren oprecht trots op ons resultaat! De Sandwich haalde niet de hoofdprijs maar geef toe Instaproof is hij wel hé? 🙂 Ik wil trouwens een kleine shoutout doen naar Parlez.be voor het fijne en creatieve event dat ze organiseerden.

Onze interpretatie van de Rubens Sandwich

Richards By Hellmans is jammer genoeg maar 6 weken open en naast de gerechten kan je ook de sausjes van Hellmans ter plekke kopen. Ik zou dan ook aanraden om niet te lang te wachten om deze foodspot te gaan ontdekken, te genieten en me vooral te laten weten wat jouw ervaring er was en wie weet…. als de aandacht voor deze plek een succes is dan kunnen we misschien de opening rekken en stilletjes hopen dat er een blijvende hotspot in Antwerpen geboren is!

Meer info?

Richard’s
Grote Markt 6
2000 Antwerpen

Meer info op de Facebookpage of de instagrampage.

Open vanaf 20 april tot en met 3 juni 2018
Open van dinsdag tot en met zondag, gesloten op maandag.

 

Wat vinden jullie van deze food culture? Staan jullie open voor een nieuwe Hotspot? Ga je deze foodspot een bezoekje brengen?
Laat me dan zeker een berichtje hieronder!

 

8 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *