Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot: Bali Beach Belgium

Afgelopen weekend reden we richting Knokke om een fijne conceptstore te gaan uittesten. Bali Beach Belgium staat voor een klein winkeltje waar je (h)eerlijke producten recht uit Bali kan kopen maar daarnaast ook lekker kan gaan snoepen van Frops of Fluffy Frops…

Hoor je het in Bali donderen, geen probleem ik schep even wat duidelijkheid! 🙂 Frops zijn healthy ijsjes gemaakt zonder kleurstoffen, zonder suikers kortom puur fruit op een stokje! Je kan deze gewoon eten als een ijsje of je kan deze presenteren in een fancy cocktail! Wij trokken naar Bali Beach Belgium om te genieten van het healthy ontbijt dat je eigenlijk de hele dag door kan eten! Dankzij zijn eiwitrijke samenstelling kan dit zelf voor een boost zorgen na het sporten.

Fluffy Frops Ontbijt met een Roze Latte 

Fluffy Frops is een smeuïge bowl op basis van een Frops ijsje, amandelmelk en zelfgemaakte granola. Zomers gepresenteerd en dit in combinatie met de Pink Latte geeft je onmiddelijk een vakantie gevoel! Ook de gemoedelijke sfeer van de uitbaters straalt uit op de klanten. Zo vind ik het zelf niet zo leuk om een (grote) tafel te delen met andere gasten. Maar hier stoorde me dit eigenlijk totaal niet. Iedereen komt hier met één ding en dat is genieten. Instant Happiness na het proeven van je Frops en voor je het weet ben je met de andere gasten aan het praten. Zo leerde ik Chanel kennen, een jonge dame met gluten intolerantie die regelmatig hier langs komt om te genieten van een gluten vrij ontbijt.  De granola die hier geserveerd en verkocht wordt is zelf gemaakt maar de uitbaters stonden open voor haar tip om glutenvrije granola te voorzien. Uitbaters met een hart voor hun concept en dat straalt zich verder uit in het volledig pakketje!

Naast het instagramproof zijn van het ontbijt genoten Wim en ik echt van ons ontbijt en laat je niet misleiden door de foto… het lijkt niet zo veel. Maar goede eters zoals wij hadden echt een voldaan gevoel na het eten van onze frops!

Bali Beach Belgium is dus zeker een aanrader als je dichtbij woont of een dagje naar de kust gaat. Het is gelegen op een zijstraat van de alom bekende Lippenslaan en dichtbij het strand!

Tijdens Antwerpen Proeft tussen 10 en 13 mei kan je ook kennis maken met Bali Beach.

Site en webshop kan je HIER terug vinden.

Bali Beach – Leopoldlaan 132 – 8300 Knokke

 

Krijgen jullie ook zo een instant vakantiegevoel als je deze Fluffy Frops ziet? Healthy Breakfast of toch liever wat anders?

Laat hieronder een berichtje na…

40 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *