Food & Drinks,  Hotspots

De Serre Pop-Up trekt door België

Wat oorspronkelijk een origineel idee was in de corona pandemie, is nu gewoon een gevestigde waarde van de lente tot de herfst! Serre Pop-up is aan zijn derde jaargang begonnen. Oorspronkelijk 1 locatie en drie jaar later trekken ze België rond met hun pop-up concept. Je kan de serres vinden in Izegem tot Antwerpen.

Het concept is heel eenvoudig, je boekt met je gezelschap van 2 tot 20 personen een serre op een fantastische locatie. Door het glas van de serres sta je volledig in verbinding met de natuur en het prachtige kasteel. Tijdens de lunch of diner wordt een all-in menu voorgeschoteld. Het eten is standaard in de menu, maar jij als gast kan bepalen of je gaat voor een pairing met mocktails, wijn of champagne.


Je start met een aperitief, daarna ga je naar je serre met je gezelschap, waar heel wat lekkere hapjes worden gebracht. Gevolgd door een hoofdgerecht en dessert. Ik ben zelf één van de gelukkige geweest die het concept mocht gaan uittesten en geloof me. Je gaat volledig voldaan naar buiten.

De Serre Pop-Up is een beleving die je nog niet vaak tegen komt. De prijs-kwaliteit zit voor mij meer dan goed, want het genieten van lekker eten op zo een prachtige locatie is echt fantastisch.

De Serre Pop-up kan je terugvinden van:

3 maart tot 23 april Kasteel Blauwhuis Te Izegem

28 april tot 25 juni Kasteel Ooidonk Te Deinze

15 september tot 29 oktober Kasteel Belvédère te Wijnegem

hier kan je  de Serre Pop-Up reserveren

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *