Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot: Ellis Gourmet Burger Aalst

Na Antwerpen, Brussel, Gent,… kon Aalst niet langer ontbreken op het lijstje van vestigingen waar Ellis Gourmet Burger te vinden is. Het valt op dat steeds meer leuke brands naar Aalst trekken en de stad zo mede aantrekkelijk maken.

De opening vond 3 weken eerder terug met een heus hamburgerfestijn want iedereen die langs kwam kreeg er eentje gratis! Super actie maar is niet direct aan mij besteed, ik ga liever de plaats rustig checken en genieten van een hamburger met sidedishes natuurlijk.

Ellis Aalst is gelegen aan de rand van de grote markt. Wanneer je op het terras zit voor het restaurant heb je een leuk zicht op het belfort van de stad. Binnen is het interieur fris en speels met een boom in het restaurant. In tegenstelling tot andere vestigingen waar ik langs ben geweest, vond ik het vooral dat men veel ruimte heeft en niet is vol geduwd met tafels. Je hebt de nodige privacy aan je tafel en dat vind ik toch wel een enorm pluspunt als ik ergens ga eten!

De bediening was vriendelijk maar nog zoekende en moest nog op elkaar afgestemd worden maar de wachttijden vielen zeker goed mee! Op een korte tijd hadden we een lekkere burger (al dan niet vegetarisch) met sidedishes voor ons aan tafel! Fijn is dat je even de frieten kan achterwege laten en gaan voor bv. onionrings of een aardappel in de schil!

We verlieten het restaurant met een tevreden gevoel en blij dat er nu een Ellis Gourmet Burger in mijn favoriete stad Aalst aanwezig is!

 

Kennen jullie Ellis Gourmet? Fan van hamburgers? kennen jullie nog een fijne hotspot die ik zeker is moet gaan bezoeken? Laat hieronder even een berichtje!

15 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *