Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot: The Living

2 weken geleden ontdekte ik in het hartje van Brussel The Living restaurant. The Living restaurant is gehuisvest in het Pillows Hotel te Brussel. Pillows Hotel staat eigenlijk al lang op mijn to go lijstje om er is te verblijven. Ik heb het al vaak zien voorbij komen en vaak denk ik, hier moet ik dringend een staycation gaan beleven. Maar deze keer gingen we er niet om te gaan overnachten maar om te lunchen met de mama.

Je komt het hotel binnen en je voelt onmiddellijk een huiselijke sfeer hangen in de inkom waar ook The Living is, allemaal open en uitnodigende tafels, open haard en het gebruik van chique materialen vallen je meteen op. Naast een restaurant is The Living ook een wijnbar en staat voor een totaal beleving. De hotelgasten of Bonvivants die er langs komen kunnen er genieten van lokale specialiteiten en culinair verfijnde gerechten gecreëerd door Chef Trung Hoang. Dit in combinatie met een goed glas wijn vormt dit de perfecte lunch of diner. (De Wijnen zijn afkomstig uit Frankrijk, Spanje en Italië maar ook kleinere wijnhuizen komen aan bod). Je kan de wijn per fles maar evengoed als glas bestellen.

Wat me opviel aan de driegangenmenu was de prijs. Voor een drie gangenmenu betaal je bij The Living €37 exclusief drankjes. De verhouding van prijs en kwaliteit zit dus zeker goed. Wij kozen in ons menu als voorgerecht: De gemarineerde zalm met linzen, gerookte kaas en rode biet. Als hoofdgerecht namen we vervolgens lam met aubergine, wilde knoflook en erwtjes en om af te sluiten met the chocolate stone met vanille cremeux, en kersensorbet met anijs. En ondanks ik wat vreesde voor de anijs die al snel kan overheersend zijn vielen de smaak echt in harmonie met elkaar.

We werden erg fijn onthaald door barvrouw Anastacia die ons door de menu heen bracht en ons info gaf waar nodig. Een ongedwongen en correcte bediening zonder overdreven te zijn. Dat hebben wij het liefste! The Living is dus een ideale lunchspot tijdens een dagje shoppen in Brussel of voor het diner wanneer je daarna nog enkele bars wil doen in de buurt. Maar het leukste van al is gewoon blijven slapen in Pillows hotel zodat je een wijntje extra kan degusteren en daarna gewoon onder de dons kan nagenieten van een culinair pareltje!

 

meer informatie of een tafeltje reserveren kan HIER.

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

 

13 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *