Food & Drinks

Verantwoord snoepen met de Toma’box

Toma’wat? Jup De Toma’box! 🙂 De Toma’box is een handige tomatendispenser voor thuis, of kantoor.

Toma’box is van de hand van Stoffels Tomaten, die je ongetwijfeld al kent van in de supermarkt. Ik leerde Stoffels Tomaten enkele maanden geleden kennen op de persdagen.  Een sympathieke eigenares vertelde met hart en ziel over haar tomaatjes. Dat er liefde voor het product is merk je al bij het gamma smaaktomaten. Petra Veldman geeft elke soort leuke troetelnamen zoals Toma’Dor, Toma’Gusto, Toma’Muse,… om één de steeds groeiende familie van Stoffels Tomaten te onderscheiden, maar ook om deze beter te kunnen waarderen. En daaruit vloeit nu ook de Toma’box!

Small Bites Big Taste!

De Toma’box kan twee soorten rood, geel en oranje snoeptomaatjes bevatten, zowel ronde kersttomaten als de ovale santa tomaten zijn zoete en krokante variëteiten die makkelijk een week hun typische smaak- en textuureigenschap behouden.

Ik vind deze boxen of dispensers erg praktisch omdat ze gewoon op het aanrecht in de keuken kunnen geplaatst worden, of op je bureel op het werk. Het doet ons sneller grijpen naar iets gezond in plaats van zoete en calorierijke snacks! De tomaatjes zijn arm aan verzadigde vetzuren en hebben een hoge voedingswaarde!

Deze Toma’box is misschien ook een verrassende booster voor de student bij je thuis die zich nu door de massa leerstof heen wringt! Die steeds grijpt naar snelle gerechten en comfortfood om zo weinig tijd te verspelen. Misschien is het leuk om jouw student te belonen met een gezond alternatief en op zijn bureel een Toma’box te plaatsen! Ik ben ervan overtuigd dat jouw oogappel zo blij zal zijn als een jong kersttomaatje!

De Toma’box kan men tot 18 juni (voorlopig) in het gamma van de Colruyt vinden en vanaf 19 juni tot 2 juli is het ook te vinden in de Okay in de buurt! 

 

Ps: De Toma’box is ontwikkeld in stevig karton met afbreekbare folie! Zo is dit ook direct een duurzaam alternatief voor de gangbare emmertjes die je kan terug vinden!

Meer info kan je vinden op DEZE site.

9 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *