Food & Drinks

Een nieuw hoofdstuk voor Label 5

 

Met de lancering van zijn ‘Bourbon Barrel’ is Label5 gestart met een nieuw hoofdstuk. Label 5 introduceert de Bourbon Barrel, gedistilleerd in de eigen graanstokerij van het merk en gerijpt in ex Bourbon vaten van de eerste vulling. Wat zorgt voor toetsen van vanille en eikenhout met subtiele fruitige toetsen. De whisky is van het type Single Grain. Wat betekent dat net zoals bij een Single Malt Whisky, de granen afkomstig zijn van éénzelfde distilleerderij.

Wel bevat Single Grain whisky verschillende granen, en in dit geval zijn ze geselecteerd om te zorgen voor een zoetere whisky. Label 5 Bourbon Barrel is perfect om van te genieten met ijs of in een cocktail, met inbegrip van de klassieker Whisky&cola. De Bourbon Barrel heeft een alcoholpercentage van 40%.

Label 5 Bourbon Barrel wordt gemaakt in de buurt van Edinburgh bij de Label 5 first blending company. De enige volledig geïntegreerde site in Schotland, met een graanstokerij, rijpingskelders en bottelarijen, en met een state-of-art benadering van duurzame ontwikkeling. Het merk heeft de volledige controle over de ontwikkeling om de hoogste kwaliteits standaard te garanderen.

 

 

 

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *