Food & Drinks,  Hotspots

Turkse Big Chefs in Antwerpen op het Operaplein

Big Chefs Antwerpen is een restaurant gelegen op de Rooseveltplaats aan het Operaplein in Antwerpen. Het werd opgericht door de ambitieuze Gamze Cizreli, een vrouw die een voorvechter is van gendergelijkheid. Het is dan ook geen verrassing dat het bedrijf zich toespitst op het creëren van kansen voor vrouwen en dat ze wereldwijd meer dan 500 vrouwen in dienst hebben.

Als je van de Turkse keuken houdt, is Big Chefs Antwerpen de perfecte plek voor jou. Naast de Turkse gerechten, biedt het restaurant ook andere heerlijke gerechten zoals pasta, pizza, hamburgers en veganistische opties. Bovendien kan je er terecht voor een vers ontbijt om de dag goed te beginnen.

Het restaurant is nog relatief nieuw in België, maar er zijn ambitieuze plannen om ook uit te breiden naar andere steden zoals Gent en Brussel. Zelf heb ik het genoegen gehad om er twee keer te eten, waarvan één keer tijdens de opening. De bediening was nog wat zoekende naar een goed tempo, maar de vriendelijkheid en de heerlijke gerechten maakten alles goed.

De inrichting van Big Chefs Antwerpen is super gezellig. Ondanks het grote pand zijn ze er toch in geslaagd om het heel huiselijk te maken met een grote zetel, tapijten, boompjes en kaarsen. Het is eens iets anders en dat vinden we net leuk!

Of je nu wilt ontbijten voor een dagje shoppen, wil aperitieven met vrienden en mezzes wilt eten voor het uitgaan of gewoon gezellig wilt gaan dineren, Big Chefs Antwerpen is de ideale plek. Het restaurant heeft voor ieder wat wils en is zeker een bezoek waard.

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven volg dan zeker ook onze socials. Het is altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *