Travel

Nieuwe Ricola-bonbon Raspberry Mint brengt fruitige frisheid

Ricola verfrist je voortaan met een smaakvol duo erbij: Raspberry Mint. De nieuwe bonbon combineert de beroemde 13 Zwitserse Alpenkruiden met de fruitige zachtheid van framboos en de aromatische frisheid van citroenmelisse. in zoals altijd een handige flipflop verpakking die voor deze smaakvariant een roze tint kreeg!

Net als alle andere Ricola-bonbons kent Raspberry Mint een zorgvuldig productieproces dat begint bij een duurzame teelt van lokale kruiden. De 13 Ricola-planten die het essentiële recept vormen, worden geproduceerd met het grootste respect voor de natuur, zonder het gebruik van pesticiden of herbiciden. Het Zwitserse merk heeft zijn volledige productieketen, van de velden tot de fabriek, zorgvuldig afgestemd om zo weinig mogelijk impact te hebben op het milieu. Ricola omarmt daarbij de korte keten: 95% van alle grondstoffen is afkomstig van bedrijven die zich op minder dan 500 kilometer van de productiefaciliteit bevinden.

                                   Ricola Raspberry Mint is vanaf nu verkrijgbaar.

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven volg dan zeker ook onze socials. Het is altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *