Food & Drinks

Knorbouillon: Drops Of The World

Vorige week trok ik naar Brussel voor een super gezellig event georganiseerd door Knorr & Parlez. We werden ontvangen in een prachtig oud herenhuis om iets leuk te gaan ontdekken!


We namen de aperitief in de tuin terwijl een medewerker van Knorr een kort woordje uitleg gaf over de producten en over de samenwerking die ze aangingen met 2 foodblogger Potimanon & KokenOpHakken. Ze stuurden deze 2 dames er op uit naar Marokko en Thailand om zoveel mogelijk culinaire invloeden op te pikken. Bij terug komst konden ze de smaakervaringen dan verwerken in een lekker gerecht. Dit allemaal in combinatie met de vloeibare Knorr bouillon varianten! 🙂 Wij mochten 2 gerechtjes proeven en was echt verbaasd van de smaken! Deze 2 bedachte gerechten zijn trouwens binnenkort verkrijgbaar in Brussel via thuisleverdiensten! Super toch! Hopelijk zal dit een groot succes worden zodat Knorr misschien ook wel in Antwerpen, Gent,… het zelfde concept wil uitvoeren 🙂 Mijn favorietje was toch de Kefta omdat hier echt de geuren en smaken echt tot zijn recht kwamen!

Kefta

Pad Thai met kip of scampi

Naast de gerechten die we mochten proeven kregen we ook de 4 vloeibare bouillons mee naar huis! Ik wist eigenlijk nog niet dat deze bestonden. Het zijn handige flesjes waarmee je naar eigen smaak bouillon kan toevoegen aan je gerecht. Waar je vroeger een half blokje gebruikte en de andere helft wegsmeet of terug in de kast legde met gevolg dat je kast vol bouillonkruimels lag, kan je nu echt gaan portioneren.

De vier smaken zijn: 

zonder toegevoegde smaak – of kleurstoffen. Glutenvrij

Geen toegevoegde smaak- of kleurstoffen Geen bewaarmiddelen Glutenvrij en vegan.

Geen toegevoegde smaak-of kleurstoffen Geen bewaarmiddelen

Geen toegevoegde smaak- of kleurstoffen Glutenvrij

 

Ik wou natuurlijk onmiddellijk gaan testen of deze bouillons mijn gerecht echt naar een hoger niveau konden tillen en of ze wel binnen mijn dieet zouden passen. Ik ben namelijk sinds kort met Weightwatchers bezig en heb gemerkt dat zelf wanneer je een flesje zou gebruiken dat dit nul punten blijft! ideaal toch! mijn gerechtje kan je HIER terug vinden op de instagram pagina van Blogvivant.be.

 

 

 

 

17 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *