Food & Drinks

Heerlijk opstaan met Koffie kàn

Koffie, we drinken het het liefst de hele dag door. Ieder mens drinkt zijn of haar koffie op een unieke manier. Ik was vroeger echt geen koffie drinker tot we in 2020, toen het effe mocht, naar Tenerife reisden en ik er een Barraquito dronk. Een koffiebereiding met 43 likeur, melkschuim, afgewerkt met kaneel en zeste van limoen. Onmiddellijk was ik verkocht aan dit drankje 🙂 ondertussen drink ik dagelijks een tas koffie en soms meerdere. Zelf drink ik geen thermosfles leeg op een dag maar liever 1 á 2 tassen goede koffie! Misschien ideaal om binnenkort eens het receptje te delen met jullie hier.

Voor mijn koffie kies ik voor Koffie Kàn. Ik ontdekte Koffie Kàn nadat ze vorig jaar met mij samenwerkten. Koffie Kàn is een familiebedrijf en dat al voor drie generaties lang. Koffie Kàn heeft een winkel in Wenduine en een webshop. Via die webshop bestel ik mijn voorraad koffiebonen voor de komende maanden. Koffie Kàn koffie is geteeld en verwerkt met respect voor de natuur en de koffieboer. In de koffiebranderij in Wenduine worden enkel de beste bonen geroosterd.

Buiten koffiebonen kan je alles bestellen wat met koffie te maken heeft! Van onderhoudsproducten voor je apparaten tot kruiden om je latte te pimpen. Maar dus ook je koffiebonen, capsules en pads maar ook gemalen koffie! De plek dus voor elke koffieliefhebber. De bestellingen worden vlot en goed geleverd binnen de termijn.

Lees ook mijn vorige blogpost over Koffie Kan !

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *