Food & Drinks

Back to school met Leonidas!

Maak van de start van het nieuwe schooljaar een feest met Leonidas. Leonidas bracht naar aanleiding van deze mijlpaal 6 leuke chocoladeballetjes op de markt die de start van dit nieuwe schooljaar snel zullen opvrolijken! De kids (of de iets oudere kids 😉 ) kunnen kiezen uit zes verschillende smaken, herkenbaar aan hun expressieve snoetjes.

Puur PralinĂ©, Melk gezouten karamel, Melk knisperende pralinĂ©, melk pralinĂ© biscuit, Melk hazelnoot, Wit pralinĂ© met gepofte rijst! Mijn favoriet is natuurlijk die met de knisperende pralinĂ©. Deze zijn te verkrijgen in een leuke verpakking zoals een transparante pennenzak of in een drinkbus die mee in de boekentas kan. Ideaal voor een goed gehydrateerde dag… en vooral veel momenten van geluk! In de pennenzak of drinkbus zitten ook leuke stickers die je kan gebruiken als beloningssysteem of gewoon voor de fun laten kleven.

Maak er een spetterende start van voor jezelf & voor je kids!

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *