Food & Drinks

Drinks | Offley Clink

Offley, het bekende portwijnhuis opgericht in 1737, presenteren twee nieuwe verschillende soorten portwijnen voor diegenen die op zoek zijn naar geweldige ervaringen en spannende nieuwe avonturen… of gewoon een unieke en heerlijke porto. Clink! Clink komt uiteraard van het geluid die twee glazen maken wanneer we elkaar gezondheid wensen. Ideaal dus om te ‘Clinken’ met vrienden op het goede leven. Glazen die klinken kunnen een start zijn van nieuwe verhalen en epische momenten!

Offley Clink is verkrijgbaar in wit en rosé en zijn fris en fruitig van smaak. Iets lager in alcohol en minder zoet dan de klassieke porto. Ideaal om in de mix te drinken met een tonic! Dit is ook mijn ervaring. Iets minder straf, iets minder suiker waardoor het veel toegankelijker is om te drinken.

In The Mix 

Clink & Tonic

Vul het glas met ijsblokjes, voeg 60 ml Offley Clinck wit er aan toe en vul aan met tonic. Voeg een blaadje munt en een schijfje limoen toe aan je glas en CLINK!

 

The Tonic Baron

Vul het glas met ijsblokjes, voeg 60 ml Offley Clink rood er aan toe en vul aan met tonic. Voeg een stukje pompelmoes of appelsien er aan toe.

Voor een oriental touch voeg je in plaats van een natuurlijke tonic een roze peper tonic aan de Offley toe en CLINK!

 

 

 

Naast de hippe combinatie heeft de fles ook een speels en leuk design!

Bij deze CLINK! ik op een mooie zomer en fantastische momenten met onze dierbaren! 

 

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

 

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *