Travel

Leo stapt na 80 jaar in het huwelijksbootje met Lea!

Leooo leooooo iedereen komt als je Leo roept… dit zinnetje kwam spontaan in men op toen ik uitgenodigd werd met BlogVivant op het huwelijksfeest van Leo & Lea. Wie Lea was werd tot op het huwelijksfeest geheim gehouden.

Vorige week was het de grote dag voor Leo. het krokante chocoladekoekje dat 80 jaar bestaat dit jaar. Dubbel hoera!  Dat er geen leeftijd op liefde staat is nu nog maar is bewezen door vorige week op 15 mei in het huwelijk te treden met Lea! Een krokant koekje overgoten met witte chocolade en frambozenvulling! Klinkt niet alleen super lekker maar is het ook! We genoten van een prachtige huwelijksceremonie en afterparty in het hartje van de plantentuin van Meise!

Leo X Lea X Pink Ribbon

Het mooie aan heel het verhaal is dat niet alleen je smaakpapillen verwend worden maar hier ook een goed doel aan gekoppeld is. Een deel van de opbrengst wordt namelijk geschonken aan Pink Ribbon VZW in de strijd tegen borstkanker. Pink ribbon zet zich al 25 jaar wereldwijd in voor de preventie en sensibilisering van borstkanker en de (psychosociale) ondersteuning patiënten. Met de Lea campagne richt het moederbedrijf van Leo zich niet specifiek naar borstkankerpatiënten, maar wel naar het grote publiek en LEO-consumenten. Op die manier draagt het bedrijf zijn steentje bij tot een grootschalige bewustmaking van het belang van de strijd tegen borstkanker. Daarnaast biedt LEO het goede doel ook financiële steun.

Ik heb maar 1 boodschap! Lopen naar de winkel en de limited edition roze verpakking van Leo kopen en op die manier je steentje bijdragen aan het goede doel!

Wie niet direct zin heeft in een koekje om welke reden dan ook maar toch zijn steentje wil bijdragen kan naar deze site gaan en een centje storten want elke euro telt. 

12 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *