Food & Drinks,  Travel

Aperitieven in hogere sferen met Martini [Met Vlog]

Welke locatie is beter om de nieuwe Martini Cocktails te testen dan in een luchtballon. Begin september was het zover. We werden in stijl opgepikt thuis door de keurig uitziende hosts van Martini in een nog meer keurig vervoersmiddel! De toon was gezet: “Wij gaan vanavond verwend worden”. Eenmaal aangekomen op de opstijglocatie kregen we onze eerste aperitief. We hadden de keuze tussen Bianco & Rosato.

Met deze nieuwe cocktails heb je geen gedoe meer in de keuken om vlug een frisse cocktail in elkaar te flansen of bvb op het strand naar zonsondergang gaan kijken kan nu perfect met deze voor gefabriceerde cocktails in een flesje. Je kan ze gewoon rechtstreeks van het flesje drinken of serveren in een groot glas met ijs! Persoonlijk verkies ik de tweede optie.

 

Eenmaal onze ballon de lucht in ging kregen we bij de aperitief belegde focaccia broodjes om volledig in de Italiaanse sfeer te komen! We proefden tijdens de vlucht van de 2 varianten: Bianca Y Tonic met vanille licht geparfumeerd of de Rosato Y Tonic een smaakvolle cocktail met toetsen van kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, citroen en framboos. Persoonlijk is de Bianca men favoriet. Super was het om te aperitieven op die hoogte met een ondergaande zon.

 

Op mijn bucketlist stond een ballonvaart, deze kan ik dus afvinken met een dikke stift. Het aperitieven in een luchtballon maakte het alleen maar meer bijzonder! Bedankt Martini voor deze onvergetelijke ervaring.

Om nog meer de sfeer te kunnen weergeven nam ik mijn collega ShauniVsTheWorld mee en zij maakte op haar eigen leuke manier een vlog over ons avontuur. Beleef onze vlucht net of je er zelf bij was.

http://https://www.youtube.com/watch?v=8H5nOn0k73g&feature=youtu.be

 

Ooit al een luchtballon vaart achter de rug? Hou jij ook van Cocktails? Heb je de nieuwe Martini Y tonic al geproefd?
Laat het me snel weten in een berichtje hieronder…

 

volg BlogVivant op Instagram en Facebook of schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele blogpost.

18 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *