Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot: Prince

Voor de nieuwe BlogVivant Hotspot neem ik jullie mee naar de Artevelde stad oftewel Gent. We zochten online naar wat leuke adresjes voor een friends night out en kwamen zo bij Prince terecht. Het concept van food-to-share is een begrip dat bij onze vrienden altijd enthousiast onthaald wordt.

Het restaurant is gelegen op een boogscheut van de Vrijdagsmarkt. Het sprookjesachtige interieur trekt onmiddellijk je aandacht wanneer je de zaak binnenstapt. Fleurige wandtekeningen en takken in volle bloei boven je hoofd zorgen voor een warm gevoel, net zoals de gastvrouw en het personeel die je ontvangen en bedienen. De sfeer en rust zorgde voor een relax gevoel!

 

De menukaart is niet zo uitgebreid, je kan er kiezen ofwel tussen een 10 tal gerechtjes à la carte ofwel voor het ontdekkingsmenu. Wij kozen voor de menu die je overigens ook vegetarisch kan verkrijgen. De menu nam je mee op ontdekkingsreis door verschillende landen geïnspireerde gerechtjes! Van Spaans naar Aziatisch naar Mexicaans… we hadden onze keuze niet beklaagd en moesten ons inhouden om ons bord niet af te likken! De ongedwongen sfeer zorgde er ook voor dat er voldoende tijd was tussen de verschillende gerechtjes. Er werd ons verteld dat de menu ongeveer per maand een volledige make over krijgt waardoor je bij je tweede bezoek weer keuze hebt uit totaal verschillende gerechten.

BonVivants die net als ik van lekkere cocktails, verfijnde gerechten en food-to-share houden zullen zeker niet bedrogen uitkomen bij de keuze van dit restaurant! En ik garandeer u na uw eerste bezoek dat je al snel uitkijkt naar een volgende keer! Ik voelde me als een Prince te rijk! <3

 

Openingsuren:

Dinsdag tot zaterdag: 18u tot 22u

Zondag: 12u tot 14u / 18u tot 22u

Maandag: gesloten

Oudburg 58,
9000 Gent

Tel: 09/278 34 13

alle informatie kan je vinden op de website

 

Wat vonden jullie van deze hotspot? Houden jullie ook zo van verfijnde gerechten met passie klaar gemaakt? Fan van Wereldkeuken?

Laat het me hieronder weten in een berichtje.

 

volg BlogVivant op Instagram en Facebook of schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele blogpost.

 

19 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *